jak sundat teplovodive samolepky

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
mee.too
Začátečník
Začátečník

jak sundat teplovodive samolepky

Příspěvek od mee.too »

mám jeden problém pos..la se mi grafika tak ji chci dát reklamovat ale newim jestli by mi uznali reklamaci když tam budu mít chladiče ramek. tak je chci sundat ale :oops: bojim se že tam zustanou zbytky ty samolepky napatlane nevíte čim to pude pak sundat.
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

1. zalezi na prodejci ,ja v tom problem nevidim u nas v shopu ale pry neberou takto modovane grafiky :)
2. co treba jednu skusit odlepit a pak resit tento problem? Ja je odlepoval a nic tam nezustalo... pokud ale prece jen tak hadrikem sedrit a pokud tam je ta zvykacka tak do lednicky
mee.too
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mee.too »

já to pak zkusim a od jakyho vyrobce si měl ty pasivy já to mám od primecoolera
bizak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bizak »

Ja mel taky Primecoolera. Sundaval jsem ctyri pasivy z grafiky a slo to v pohode. Na pametech nezustala ani stopa. Nikdo nic nepoznal.
Intel Q9300, MB ASUS P5QL-E, 2x2GB DDR2 400MHz, ATI Radeon 5850, 2x HDD (640+1500 GB), Creative SB X-Fi Xtreme
mee.too
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mee.too »

aha tak dík moc snad to pude i mě ale předpokládám že s mim štěstim sundám pasivek i s pamětí :) :oops: :oops: ale jinak díky
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“