nevypne se PC:
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- bady
- Nováček

nevypne se PC:
ahoj, pročítal jsem to tu křížem krážem ale na problém podobný mému jsem nenarazil,poraďte kdo můžete,prosím, při vypnutí PC se na obrazovce objeví hláška ukládám nastavení a pak "vypínání" ale PC se nevypne...stále je tam ta hláška "vypínání" a nic, pokud PC zrestartuji a následně normálně vypnu,je vše OK, ještě musím říci, že tento problém nenastává pokaždé, běžně jde PC vypnout v pohodě ale jednou za čas se prostě objeví tohle"zatuhnutí" při "vypínání", trošku mne to znervozňuje. Nezáleží to na tom, jak dlouho před vypnutím byl PC spuštěn,objevuje se to prostě jen někdy a souvislost se mi nepodařilo nikde vypozorovat.jinak PC šlape v pohodě bez nějakého zádrhelu,jen mi někdy před naběhnutím Win, při zapnutí přeběhne přes obrazovku bílý proužek ale hned mizí a naběhnutí proběhne bez problémů.Má PC sestava WinXP Prof,AMD 2500+Barton, OP-768DDR,deska-K7triton,KT600,(Gigabyte),FX5200/128MB,Firewall kerio,antivir Avast,Tune Up Ut.2006,
- Demon
- Začátečník

Jednou mi to dělal antivir.Měl jsem dva najednou,avast a avg,dělal mi to avast.Po odinstalování OK.
Pak mi to dělalo podruhý s tím,že než se dal do ukládání nastavení,tak asi 5 minut něco dělal,ale co to mi bylo záhadou.
Zkoušel jsem skenovat na viry,na adaware,ale nic jsem nenašel,pomohl mi jen formát disku a následná instalace windows.
Pak mi to dělalo podruhý s tím,že než se dal do ukládání nastavení,tak asi 5 minut něco dělal,ale co to mi bylo záhadou.
Zkoušel jsem skenovat na viry,na adaware,ale nic jsem nenašel,pomohl mi jen formát disku a následná instalace windows.
Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu
22" Dell 2209WA
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu
22" Dell 2209WA
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja si myslim ze to moze sposobovat nejaky program co mas nainstalovany na HDD. ako spomenul uzivatel predo mnou moze to byt Anti virus ktory moze mat zadrhel pri vypinani PC. skus si deaktivovat vsetky sluzby a procesy ktore ti normalne bezia vo Win a podla toho ci to bude robit ich postupne zapinaj. je aj dost mozne ze mas nejaky Spyware, malware alebo podbnu haved.
inak ten biely pasik cez obrazovku je normal. loaduje sa Win s tym si starosti nemusis robit.
inak ten biely pasik cez obrazovku je normal. loaduje sa Win s tym si starosti nemusis robit.