Optická myš - cukání
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Optická myš - cukání
Nechtěl jsem to dávat do Smetiště k podložkám, tak to dávám sem.
Taky se vám stává, že vám občas (tak jednou za hodinu) optická myš (resp. kurzor) ustřelí do nějakýho rohu ? Najednou, z ničeho nic... Mám Genius NetScroll+. U her je to občas dost nepříjemný...
Měl jsem jí taky na dovolený s jednoho notebooku od Dellu a ta se s ním vyloženě nesnášela. Ustřelovala tak každou půlminutu, a celkově se chovala jako hodně zadělaná kuličkovka. Divný...
Nemůže to být tím, že jsem jí vyměnil červenou LEDku za modrou ? Ikdyž doma to chodí normálně, až na to cuknutí jednou za čas...
Taky se vám stává, že vám občas (tak jednou za hodinu) optická myš (resp. kurzor) ustřelí do nějakýho rohu ? Najednou, z ničeho nic... Mám Genius NetScroll+. U her je to občas dost nepříjemný...
Měl jsem jí taky na dovolený s jednoho notebooku od Dellu a ta se s ním vyloženě nesnášela. Ustřelovala tak každou půlminutu, a celkově se chovala jako hodně zadělaná kuličkovka. Divný...
Nemůže to být tím, že jsem jí vyměnil červenou LEDku za modrou ? Ikdyž doma to chodí normálně, až na to cuknutí jednou za čas...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Shit
- Odborník PCT

Re: Optická myš - cukání
Jo, taky. Mám stejnou krysu. Teď mám PS2, před tím jsem měl tu samou, ale USB. Když jsem najel na "ovladače her" nebo jak se to jmenuje v XP, tak se krysa kousla, ostatní makalo OK pouze klávesnicí, pomohl pouze restartTomV píše:Nechtěl jsem to dávat do Smetiště k podložkám, tak to dávám sem.
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- miho
- Čestný člen

-
Ja mel take optiku od geniuse +eye nebo tak nejak. Byla nepresna a pri rychlych pohybech si delal kurzor co chtel. Takze letela po balisticke krivce do kose velmi zahy. A ovladace? Kapitola sama pro sebe. Nekdo na newsech si stezoval, ze instaloval nejakou aktualizovanou verzi a windooze to nerozchodily. Po nabootovani prestala chodit mys i klavesnice takze jen smutne koukal na prihlasovaci okno
Pravdepodobne to nakrmilo radic PS2 nejakymi silenymi hodnotami.
Potom jsem mel nejakou noname co byla prilozena jako darek k monitoru a tam byla mnohonasobne lepsi nez "znackovy" Genius.
Jinak to ustrelovani jak popisujes urcite neni normalni ani u Geniusek
Potom jsem mel nejakou noname co byla prilozena jako darek k monitoru a tam byla mnohonasobne lepsi nez "znackovy" Genius.
- Shit
- Odborník PCT

- Shit
- Odborník PCT

- Pajik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Genius obecně dělá jedny z nejhorších optických myší...jsou prostě tak akorát do kanclu, tomu taky odpovídá cena. S tím ustřelováním, po čem s ní jezdíš?(myslím povrch).....TomV píše:Nechtěl jsem to dávat do Smetiště k podložkám, tak to dávám sem.
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak to ta moje aspoň funguje.miho píše:Ja mel take optiku od geniuse +eye nebo tak nejak. Byla nepresna a pri rychlych pohybech si delal kurzor co chtel. Takze letela po balisticke krivce do kose velmi zahy. A ovladace? Kapitola sama pro sebe. Nekdo na newsech si stezoval, ze instaloval nejakou aktualizovanou verzi a windooze to nerozchodily. Po nabootovani prestala chodit mys i klavesnice takze jen smutne koukal na prihlasovaci oknoPravdepodobne to nakrmilo radic PS2 nejakymi silenymi hodnotami.
The problem has been eaten.

- Shit
- Odborník PCT

Mě to dělá v obouch případech jak z Wokeníma tak i s Genius driveryTomV píše:Tak to ta moje aspoň funguje.miho píše:Ja mel take optiku od geniuse +eye nebo tak nejak. Byla nepresna a pri rychlych pohybech si delal kurzor co chtel. Takze letela po balisticke krivce do kose velmi zahy. A ovladace? Kapitola sama pro sebe. Nekdo na newsech si stezoval, ze instaloval nejakou aktualizovanou verzi a windooze to nerozchodily. Po nabootovani prestala chodit mys i klavesnice takze jen smutne koukal na prihlasovaci oknoPravdepodobne to nakrmilo radic PS2 nejakymi silenymi hodnotami.
Jinak to ustrelovani jak popisujes urcite neni normalni ani u GeniusekO tom ustřelování mi už dva známí, co dělají v IT řekli, že to není chyba, ale vlastnost, ale mně se to pořád nějak nezdá...
Jinak, ovladače jsem vůbec neřešil. Jsou tam wokenní defaulty a je klid.
- Shit
- Odborník PCT

Zkoušel jsem 3 podložky (textil, gel a klasiku) a furt to samý. No, jsou horší problémyPajik píše:Genius obecně dělá jedny z nejhorších optických myší...jsou prostě tak akorát do kanclu, tomu taky odpovídá cena. S tím ustřelováním, po čem s ní jezdíš?(myslím povrch).....TomV píše:Nechtěl jsem to dávat do Smetiště k podložkám, tak to dávám sem.
- miho
- Čestný člen

-
Vsak pockej az budes pretahovat hromadu souboru a cukne ti to. To bude radostiShit píše:No, jsou horší problémy
- Alois
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já používám jen Genius - cena a nikdy jsem žádné probémy neměl, ani to co popisujete. Celá firma jede na optice od geniusu a nikdo so nidky nestěžoval, tak nevim.
Jo a zásadně nepoužívám žádné Genius drivery, ale ty implicitní okení.
Jo a zásadně nepoužívám žádné Genius drivery, ale ty implicitní okení.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Dony
- Středně pokročilý

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Alois
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
By me zajimalo proc, jak kulickova, tak opticka mi vzdy slouzila dobre.ICE píše:opticka geniuska je potrat i do kancelare...
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
- miho
- Čestný člen

-
- Alois
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nezkousel, nikdy jsem necitil potrebu pac jsme spokojenej. Nerikam, ze mys za litr nemusi byt lepsi, ale mene moje staci. Kam pohnu tam se pohne sipka, vic nepotrebuju.miho píše:"Dobre" to je velmi relativni pojem... Zkousel jsi nejakou dobu pouzivat treba Logitech nebo Microsoft?
- zombux
- Odborník PCT

Po zkušenostech s MS i Geniusem musím konstatovat že záleží na tom, jakej senzor ten kterej výrobce používá. Geniusy fungujou dobře, hlavně na klasický látkový podložce. Naopak Microsoftím myším podložky moc nesedí, jezdí dobře i bez podložky. S Logitechem zkušenost nemám, ty krysy jsou prostě hnusný a na stůl bych si to nedal (při vší úctě, vlastnosti mají asi výborný)miho píše:"Dobre" to je velmi relativni pojem... Zkousel jsi nejakou dobu pouzivat treba Logitech nebo Microsoft?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
hmm... mam tu NS+eye... zkousel jsem pod ni asi 4 ruzny podlzky... jednobarevny, ruznobarevny, latkovy, umely... uaaaa.... na vsech krivi pohyb uz pri rychlejsim pohybu, nekdy proste krvi i normalni pohyb..., cuka atd... to samy kamos s Genius NS+optical... des bes... na hry to neni vubec, a kdyz mi uhne kousek pred krizkem tak mam chut vrazdit... Pokud nemate aspon 450 Kč na slusnou optiku od Logitechu (B58) tak si radsi poridte obycejnou kulickovou G NS+ za 90 Kč.... proti te jsem nemel nikdy nic... za ty prachy je dobra vic nez hodne.
2Alois... to rikala moje mamka taky dokud nezkusila slusnou mys...
2 zombie: co ma proti designu logitechu... nrikam ze mi vsechno od nich sedi, ale design je vic nez ucelny a prijemny /i na pohled
)) )
2Alois... to rikala moje mamka taky dokud nezkusila slusnou mys...
2 zombie: co ma proti designu logitechu... nrikam ze mi vsechno od nich sedi, ale design je vic nez ucelny a prijemny /i na pohled