Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli náhodou někdo neví jak vyřešit problém s resetujícíma se ikonama na ploše. Vypadá to asi takhle: snad všechny ikony na ploše se prostě vynulují a u všech se zobrazí takový ten defaultní obrázek. To celé je doprovázeno vytížením procesoru na 100%. Ikonky se poté začnou znova obnovovat do původního stavu a trvá to několik desítek sekund. Myslím, že se to stává náhodně po otevření jakékoliv složky, ale jistý si tím nejsem.
Díky.
Resetující se ikony ve WIN XP
- Smith5
- Začátečník

-
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- NeMeM9aA
- Začátečník

Re: Resetující se ikony ve WIN XP
njn, tak odpoved se nabizi diky zarazeni do spravne sekce. Nainstaluj LINUX, FreeBSDSmith5 píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli náhodou někdo neví jak vyřešit problém s resetujícíma se ikonama na ploše. Vypadá to asi takhle: snad všechny ikony na ploše se prostě vynulují a u všech se zobrazí takový ten defaultní obrázek. To celé je doprovázeno vytížením procesoru na 100%. Ikonky se poté začnou znova obnovovat do původního stavu a trvá to několik desítek sekund. Myslím, že se to stává náhodně po otevření jakékoliv složky, ale jistý si tím nejsem.
Díky.
- Smith5
- Začátečník

-
Aha sry ja jsem si nevsiml ze to davam do linuxu. Jinak tu ramku mam 1GB na jednom PC a 512 na druhem a kamos ma 768 a resetuji se mu ty ikony taky. No jestli tady teda nikdo neporadi tak to hodim do widliho topicu
. Jinak na Linux uz jsem jednou prechazel, ale pote co jsem se asi 3 hodiny snazil nainstalovat SIMa jsem to vzdal.
- nanuk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a nepouzivate daky rovnaky proram co mate po sputeny? resp. pozri co mate po spusteni start/spustit/msconfigSmith5 píše:Aha sry ja jsem si nevsiml ze to davam do linuxu. Jinak tu ramku mam 1GB na jednom PC a 512 na druhem a kamos ma 768 a resetuji se mu ty ikony taky. No jestli tady teda nikdo neporadi tak to hodim do widliho topicu. Jinak na Linux uz jsem jednou prechazel, ale pote co jsem se asi 3 hodiny snazil nainstalovat SIMa jsem to vzdal.
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E