Mám uvedený problém.
Když pustím nějakou stanici rádia na netu, otevře se Windows Media player 10 a vyletí hláška:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor, protože zadaný protokol není podporován. Pokud jste v dialogovém okně Otevřít adresu URL zadali adresu URL, zkuste použít jiný transportní protokol (například http: nebo rtsp:).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Můžete mi něgdo poradit.
Díky.
Nejede internetové rádio
Moderátor: CageJ
- cormack
- Začátečník

Nejede internetové rádio
1. CPU: Ryzen 2600
2. THREADRIPPER 1900X
3. Ryzen 1200
2. THREADRIPPER 1900X
3. Ryzen 1200
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- RuLich
- Nováček

-
Re: Nejede internetové rádio
Hodinu hledám na internetu zda tento problém někdo vyřešil ale stále narážím na stejné odpovědi jako tady: "Nainstaluj si jinej přehrávač".
Ale to není řešení, kvůli tomu přeci ten dotyčný nedává žádost o pomoc o vyřešení této chyby.
pokud nevím jak chybu vyřešit , tak odpovědi typu "jinej..." jsou zbytečné tlachy. nic ve zlým ale štve mě když na 50 fórech všichni radí "jinej přehrávač" ale chybu nikdo neřeší!!!!
Ale to není řešení, kvůli tomu přeci ten dotyčný nedává žádost o pomoc o vyřešení této chyby.
pokud nevím jak chybu vyřešit , tak odpovědi typu "jinej..." jsou zbytečné tlachy. nic ve zlým ale štve mě když na 50 fórech všichni radí "jinej přehrávač" ale chybu nikdo neřeší!!!!
- vodnik33
- Začátečník

-
- kotas
- Středně pokročilý

Re:
tak tak..NobodyLovesMe píše:doporučil bych Jet audio,zdá se mi ještě lepší než Winamp
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO