nelze otevřít některé stránky

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nelze otevřít některé stránky

Příspěvek od jerzy »

některé stránky se mi prostě nedaří otevřít i když určitě existujou a jsou funkční. Prohlížeč je vůbec nenajde. Nejde to v IE6, firefox 1.0.7 a po aktualizaci ani v 1.5. firewall to neblokuje, kdysi jsem se běžně díval na všechno, pak to najednou přestalo, bohužel už si nepamatuju co jsem dělal za změny (ale určitě nic zásadního).

Jde např. o tyto stánky
www.mscomp.cz
www.powercomp.cz - ty někdy jdou
www.canyon-tech.com
Mám doma Suzku :-)
nanuk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nanuk »

skus este operu :) a mas dobry DNS? a este taka haluz, skus hide ip, ci nemas nahodou ban na tie stranky, ale to len naaaahodou :)
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerzy »

opera by byla až jako poslední možnost, nechci si zbytečně zasírat PC dalším programem, DNS mám taky dobrý, zkoušel sem ho i změnit, ale pořád nic. A ban na stránky to taky určirě není, prodejci mě namají duvod banovat.

Napadlo mě, že by to mohl dělat router, doma jsem totiž dělal bezdrátovou sít, ale nevím v čem by tam mohl být problém, když většina stánek v pohodě funguje.

další nefungující www.sgh.ru
nanuk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nanuk »

mozes este skusit start/spustit/cmd a tam tracert www.mscomp.cz
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerzy »

nanuk píše:mozes este skusit start/spustit/cmd a tam tracert www.mscomp.cz
No to mě nenapdlo zkusit, samožřejmě že nejde.

//nelze převést na IP.
nanuk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nanuk »

hm, som si teraz spomenul ze tiez som mal net cez wi fi, a tiez mi neslo niektore stranky nacitat, ale vtedy pomohla len zmena dns
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerzy »

Tak jsem se podíval do seznamu sítí, protože jsem si uvědomil, že jsem dělal nějaké pokusy, pak už jenom stačilo vymazat jednu síť na kterou jsem se kdysi zkoušel připojit a rázem všechno jede. :o

Takže díky za pomoc, vyřešeno. :-D
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“