oznacenie threadov ako Nove... sa obcas straca

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Odpovědět
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

oznacenie threadov ako Nove... sa obcas straca

Příspěvek od Lubitel »

Ospravedlnujem sa, ak to tu uz je a v takom pripade prosim o vymazanie a odpoved cez SZ.

Je normalne, ze oznacenie threadov ako Nove... sa obcas straca a vsetko sa zmeni na precitane? stava sa to u mna cca. kazdych 8 hodin.

Vecsinou sa mi to stane pocas prehliadania fora ked sa mi zrazu toto oznacenie strati (prehodi na precitane
mohlo by to byt prehliadacom - Operou?
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

me se to taky obcas stane ze se vsechno prepne na precteno
prohlizecem to neni
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Poplik »

mě to pod FireFoxem taky někdy dělá. Ale podle mě je to taková pravidelná údržba aby ti to tam furt nesvítilo
WEEEEEEEEEEE!!
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

mě to taky dělá, vypozoroval jsem že je to při zavření prohlížeče (respektive zavření záložky)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Gr8 Vivec píše:mě to taky dělá, vypozoroval jsem že je to při zavření prohlížeče (respektive zavření záložky)
zavřením prohlížeče to je logický protože chcípne session která vás drží přihlášený, to nejde nijak ochcat. zavření záložky (myslíš tím tab?) by to ale ovlivnit nemělo.
životnost session je tady tuším půl hodiny, takže po půlhodině nečinnosti automaticky umře, tím vás to odhlásí a nastaví vše jako přečtený.

ale za těch 8 hodin to asi není tenhle případ, možná blbě nastavená práce browseru s cookies nebo tak něco, nevím :?
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

proste prehliadam forum, vydem na "odsah fora" a dam reload, nech vidim, kde som este nebol a vtedy to zmizne. to kazdych 8 hodin, tak to bol len taky odhad, ze sa to stane asi 3 krat denne. Pouzivam operu a od vcera mam cerstvo vyformatovany a nainstalovany stroj, tak neviem. Neda sa to nejako nastavit, nech sa to nestraca vobec?
takto ako zombux pise to znamena, ze ak si pozorne citam vybrane temy, ako napriklad ja cely OC a Tuning, kde precitam kazdy post, tak v pripade ze musim opustit PC a vratikm sa o pol hodinu, tak stratim prehlad o tom, kde som bol a kde nie.
Nieje to samoyrejme neprekonatelny problem, ale povazujem to za nepohodlnu zalezitost.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“