Ospravedlnujem sa, ak to tu uz je a v takom pripade prosim o vymazanie a odpoved cez SZ.
Je normalne, ze oznacenie threadov ako Nove... sa obcas straca a vsetko sa zmeni na precitane? stava sa to u mna cca. kazdych 8 hodin.
Vecsinou sa mi to stane pocas prehliadania fora ked sa mi zrazu toto oznacenie strati (prehodi na precitane
mohlo by to byt prehliadacom - Operou?
oznacenie threadov ako Nove... sa obcas straca
- Lubitel
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
oznacenie threadov ako Nove... sa obcas straca
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý
- Poplik
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Vivec
- Středně pokročilý
- zombux
- Odborník PCT
zavřením prohlížeče to je logický protože chcípne session která vás drží přihlášený, to nejde nijak ochcat. zavření záložky (myslíš tím tab?) by to ale ovlivnit nemělo.Gr8 Vivec píše:mě to taky dělá, vypozoroval jsem že je to při zavření prohlížeče (respektive zavření záložky)
životnost session je tady tuším půl hodiny, takže po půlhodině nečinnosti automaticky umře, tím vás to odhlásí a nastaví vše jako přečtený.
ale za těch 8 hodin to asi není tenhle případ, možná blbě nastavená práce browseru s cookies nebo tak něco, nevím

Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Lubitel
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
proste prehliadam forum, vydem na "odsah fora" a dam reload, nech vidim, kde som este nebol a vtedy to zmizne. to kazdych 8 hodin, tak to bol len taky odhad, ze sa to stane asi 3 krat denne. Pouzivam operu a od vcera mam cerstvo vyformatovany a nainstalovany stroj, tak neviem. Neda sa to nejako nastavit, nech sa to nestraca vobec?
takto ako zombux pise to znamena, ze ak si pozorne citam vybrane temy, ako napriklad ja cely OC a Tuning, kde precitam kazdy post, tak v pripade ze musim opustit PC a vratikm sa o pol hodinu, tak stratim prehlad o tom, kde som bol a kde nie.
Nieje to samoyrejme neprekonatelny problem, ale povazujem to za nepohodlnu zalezitost.
takto ako zombux pise to znamena, ze ak si pozorne citam vybrane temy, ako napriklad ja cely OC a Tuning, kde precitam kazdy post, tak v pripade ze musim opustit PC a vratikm sa o pol hodinu, tak stratim prehlad o tom, kde som bol a kde nie.
Nieje to samoyrejme neprekonatelny problem, ale povazujem to za nepohodlnu zalezitost.
kym to slape, tak je dobre