Zmizení DVD ROM,DVD RAM Mechaniky

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
BERTIK
Začátečník
Začátečník

Zmizení DVD ROM,DVD RAM Mechaniky

Příspěvek od BERTIK »

:-D Ahoj všem počítačovníkům a těm, co mají po noční dvakrát ahoj.
Opět mám pro Vás malinkou perličku a pro ty z Vás, kteří jste moc unaveni třeba právě po noční, něco pro pobavení z cizího neštěstí. Problém je tento:
Z ničeho nic, když jsem poklepl na ikonku Tento počítač, ztratily se mi veškeré mechaniky. A´t už virtuální nebo dvě fyzické - LG,TOSHIBA. V biosu jsou, ve správci zařízení také, ale je tam chybové hlášení a to:Ovladač zařízení byl pro tento hardware úspěšně zaveden, ale nelze najít hardwarové zařízení. (Kód 41). Když tam vrazím jakékoliv přenosné médium, nic to nenačte. Poradíte?
Gigabyte P35C-DS3R + Thermalright pasiv ,Intel Core 2 Duo E8200 2.66 - 3,5Ghz,1.3V + COOLer Master GeminII ,socket 775, VGA HIS EXCALIBUR TX HD 3850 512 MB, 4 Gb DDR2 Patriot 800 Mhz ,Latency 5,5,5,12 2xSATA II Raid 0 WD,SB X-Fi XtremeGamer, 500 W KME, 3DMark06 - 11 045 marks no VGA OC, OS WIN XP
BERTIK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BERTIK »

:sad:viděl bych to na nějakou :twisted: čertovinu v registrech. Zkusil jsem vše, odinstalovat ovladače a po restartu znovu nainstalovat, přeházet pořadí kablů, zapojit jen jednu mechaniku, všemožné nastavení v biousu i vzývat alláha. Nic. Reinstaluji systém, bez mechaniky dlouho čekat nevydržím. Jestli někdo víte, čím to bylo nebo jste měli podobný problém, řekněte. Pozdrav pánbůh :)
Gigabyte P35C-DS3R + Thermalright pasiv ,Intel Core 2 Duo E8200 2.66 - 3,5Ghz,1.3V + COOLer Master GeminII ,socket 775, VGA HIS EXCALIBUR TX HD 3850 512 MB, 4 Gb DDR2 Patriot 800 Mhz ,Latency 5,5,5,12 2xSATA II Raid 0 WD,SB X-Fi XtremeGamer, 500 W KME, 3DMark06 - 11 045 marks no VGA OC, OS WIN XP
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Předně bych odinstaloval Alcohol, nebo co tam máš za virtuálky a pak odinstaloval z větví IDE obě mechaniky. On ten Alcohol občas zlobí. Po restartu by to mělo být OK. Případně obnovit OS do nějakého staršího bodu.
Bathory
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

Videl bych to na obnoveni systemu a pokud to mas vypli, tak zbejva format.
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
BERTIK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BERTIK »

Alcohol nepoužívám a na virtuální mechaniky jsem tam měl program daemon tool. Ten jsem odinstaloval a bylo to pořád stejné. Po obnovení systému to fungovalo, mechaniky se zobrazily, ale byl problém v tom, že se mi po onem obnovení systému vytratila polovina dat z druhého hdd. Bohužel jsem nevěděl čím to a jak se to dá ovlivnit, proto jsem operační systém přeinstaloval. Řešení bylo určitě to obnovení systému, ale jak jsem říkal, nechtěl jsem přijít o data z druhého hdd. Proto, pokud se Vám něco podobného stane a nebudete vědět jak dál, řešení je obnovení systému. Jen doufám, že netlachám a toto řešení bude ve většině případů podobných problémů dostačující. Už se těším na další perličku :)
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

to nerikas novinku od toho to tam je a je to asi jedna z mala veci ktery ten deBILLuv kolektiv splacal...kdyby sis delal bod obnoveni kazdej den tak ses v poho...imho ja to pouzivam i kdyz se mi omylem dostane nejakej srac do kompu(treba trojan)
BERTIK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BERTIK »

to byla reakce na předešlé příspěvky to s tím obnovením, stepe čti a mysli u toho. Měj se :wink:
lukhor
Nováček
Nováček

Příspěvek od lukhor »

Zdravim. Mal som ten isty problem a vyriesil som ho super programkom CleanPack...
Peterer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peterer »

Nedoporučuji používat obnovu systému ve Win XP. Jen trochu zběhlý uživatel zvládne některý program pro zálohu systému = komlet disku C.
Umí to Acronis True Image, Drive Image, Norton Ghost. Z těchto tří doporučuji Acronis, ten nemá žádný problém s disky SATA.
Doporučuji zálohu čisté instalace a potom zálohu kompletní instalace a to ještě pred inst. her, připojení k internetu...
Při problémech viz výše pak stačí spustit obnovu a během pár minut máte "C" v původní podobě.
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

tak porad lepsi nez nic.....kdyz tam neco podelas tak vratis obnovu a mas to v poho....1 restart
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“