Jinak líbilo by se mi, kdyby tam měli vystavený i notebooky, ale podmínkou to není
Prodejna IBM v Ostravě
Moderátor: Don
- tark
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Prodejna IBM v Ostravě
Můžete mi doporučit nějakou prodejnu/dealera IBM v Ostravě? Předem díky za odpověď.
Jinak líbilo by se mi, kdyby tam měli vystavený i notebooky, ale podmínkou to není
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- tark
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
maji tam vystaveny nb? a maji je hned na sklade? (i kdyz, tohle jsou asi moc pokrocily informace)sh píše:pokud OV tak zabehni primo do AT , prima distribuce v CR a tak vyhody pri reklamaci atd , samo pro koncaky necekej extra ceny , ale vyhodou jsou zase ty reklamace atp..
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
na sklade?tark píše:maji tam vystaveny nb? a maji je hned na sklade? (i kdyz, tohle jsou asi moc pokrocily informace)sh píše:pokud OV tak zabehni primo do AT , prima distribuce v CR a tak vyhody pri reklamaci atd , samo pro koncaky necekej extra ceny , ale vyhodou jsou zase ty reklamace atp..zkusim mrknout, dik za tip.. jinak bych asi zkousel autocont ci pcexpert (nic moc vyber)
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- tark
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- tark
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- tark