no vcera mam novej LC 550W .. po naistalovani me prvni zarazily teda napeti, ktery mi zobrazovala deska.
3 a 12 v pohode ale u u 4 mi zobrazovala jen 4.7 a pri prime jej 4.4
tak sem vzal multimetr (asi nejakej uplne obyc).. a nameril sem 3.43 4.93 12.43 v klidu a pri prime 3.44 4.85 12.50 .. mam teda vic verit multimetru? A sou ty napeti v prijatelnym rozmezi? Jinak zatim teda maximalne stabilni PC..
Sou napeti ok?
- Fofrer
- Začátečník

- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Sou napeti ok?
Samozřejmě veř více multimetru který uvádí daleko přesnější hodnoty než čidla. Jinak ty hodnoty jsou v normálu.Fofrer píše:no vcera mam novej LC 550W .. po naistalovani me prvni zarazily teda napeti, ktery mi zobrazovala deska.
3 a 12 v pohode ale u u 4 mi zobrazovala jen 4.7 a pri prime jej 4.4
tak sem vzal multimetr (asi nejakej uplne obyc).. a nameril sem 3.43 4.93 12.43 v klidu a pri prime 3.44 4.85 12.50 .. mam teda vic verit multimetru? A sou ty napeti v prijatelnym rozmezi? Jinak zatim teda maximalne stabilni PC..
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- srna
- Středně pokročilý

- Jája
- Středně pokročilý

Jestli se nedá věřit miltimetru tak čidlům na MB už vůbec ne.srna píše:no.....ja bych tem obyc multimetrum moc neveril....dle mejch skusenosti dost kecaj, jinak hodnoty mi prijdou celkem ok
Ad levný multimetry - asi nejsou přesný na desetinu voltu, ale určitě se u nich nestává že změří třeba o 5V míň (pokud nemá slabou baterku) jak to bývá někdy běžný u desek...
K původní otázce: hodnoty jsou OK - tedy podle specifikací v povolené odchylce +-5%