Prosím poradiť
Ako odstráním chybné textúri. Mám graf.kartu gainward 6600 GT Ultra/1960 . Počas hrania graf.nároč.hier ako napr.F.E.A.R sa mi postupne asi po 5 minutách v hre začinájú objavovať chybné textúri. Teplota GPU je pri štarte počítača 45stupňov a počas hrania nároč. hier asi67 stupňov. Graf.karta je nepretaktovaná. Driveri mám nové. Prosím poradiť v čom je problém.
chybné textúri - gainward 6600 GT Ultra/1960
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Juliusss
- Nováček

-
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No jestli ti to blbne až po pěti minutách tak to bude zahřívání. Ale ne jádra, ale pamětí...asi si grafice docela ve fearovi naložil a paměti se silně zahřívaj
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
skus si zohnat take male pasivy na Ramky. ja som si ich kupil v GB ale urcite budu k dostaniu aj v nejakom obchode a nestoja vobec vela. takze ak by to aj nakoniec nebolo zahrievanim RAM na GK tak sa nic nedeje.
inak mozno je to aj zlym alebo nedostatocnym vetranim v Case nie? napada ma ci nemas rovno pod GK v smere fukania chladica nejaku PCI kartu a ci ten horuci vzduch potom necirkuluje medzi tymito kartami.
inak mozno je to aj zlym alebo nedostatocnym vetranim v Case nie? napada ma ci nemas rovno pod GK v smere fukania chladica nejaku PCI kartu a ci ten horuci vzduch potom necirkuluje medzi tymito kartami.
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
prehrivani pri tehle teplotach?se mi moc nezda , urcite bych zkusil tu grafiku podtaktovat na co nejmin to jde a otestit to , pokud to pobezi tak to zvysovat a pak rukou sahat na memory a na pasiv u GPU a poznas hned zda se prehriva 
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k