Uchycení AC 3 TC

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Uchycení AC 3 TC

Příspěvek od wector »

Neměli byste nějakej nápad, jak uchytit tenhle fan na tunel? Chci ho použít jako nasávací, ale při koupi sem si neuvědomil, že to ten tvor neumožňuje přes šroubky :oops: Stál mě 158, takže je škoda ho vyhodit...

Uvažoval sem sekunďákem přes tu kostru na 8-mi cm trubku, popř. koupit širší trubku, kam bych ho zastrčil, ale tam bych měl zase problém s uchycením ke case. Fakt mě nemůže nic napadnout.
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

nevim sice jak vypada ten tvuj tunel ale pokud to je neco jako todle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26182 tak tam proste vyvrtej malinkaty dirky pokud tam nejdou sroubky a prichyt to dratkem :lol: nic moc no ale lepsi nez nic
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Hmm, a víš vůbec, o jakym fanu tu mluvim? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29839 on je ten tvar trochu "jinej" :roll: A tunej je home made, z instalatersky trubky, zakonceni na obouch stranach pomocí kostry starejch 80-tek
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

no já bych koupil větší trubku do který bych ten fan zasenul no a potom bych tu trubku přilepil k case
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“