Uvažoval sem sekunďákem přes tu kostru na 8-mi cm trubku, popř. koupit širší trubku, kam bych ho zastrčil, ale tam bych měl zase problém s uchycením ke case. Fakt mě nemůže nic napadnout.
Uchycení AC 3 TC
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Uchycení AC 3 TC
Neměli byste nějakej nápad, jak uchytit tenhle fan na tunel? Chci ho použít jako nasávací, ale při koupi sem si neuvědomil, že to ten tvor neumožňuje přes šroubky
Stál mě 158, takže je škoda ho vyhodit...
Uvažoval sem sekunďákem přes tu kostru na 8-mi cm trubku, popř. koupit širší trubku, kam bych ho zastrčil, ale tam bych měl zase problém s uchycením ke case. Fakt mě nemůže nic napadnout.
- sket
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nevim sice jak vypada ten tvuj tunel ale pokud to je neco jako todle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26182 tak tam proste vyvrtej malinkaty dirky pokud tam nejdou sroubky a prichyt to dratkem
nic moc no ale lepsi nez nic
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, a víš vůbec, o jakym fanu tu mluvim? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29839 on je ten tvar trochu "jinej"
A tunej je home made, z instalatersky trubky, zakonceni na obouch stranach pomocí kostry starejch 80-tek
- kadas152
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: