odpojení integr. graf. karty

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Jan Schattinger
Nováček
Nováček

odpojení integr. graf. karty

Příspěvek od Jan Schattinger »

Prosím o radu jak odpojit integr. graf. kartu Trident Video Blade 3D/Promedia na zákl. desce Microstar MS-6378. Koupil jsem Radeon 9250 na PCI sběrnici ale odpojit integrovanou se mi nedaří. Na desce ani v BIOSu jsem nic takového nenašel. Děkuji
Jan Schattinger
Nováček
Nováček

u stareho PC jsem mel take int.graf.kartu SIS620 na desce BS61M a tehdy ji technik normalně odpojil na desce. tak si myslim ze to snad musi nejak jit. jestli prerusit nejaky obvod? Please info
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

neni tam neco jako init first VGA signal?nekde to tam byt musi , tobe to tu novou PCI proste nechyti?
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Jan Schattinger
Nováček
Nováček

v biosu je polozka init display first a je nastavena na PCI, stejně se PC vubec
nespustí
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Jan Schattinger píše:v biosu je polozka init display first a je nastavena na PCI, stejně se PC vubec
nespustí
to znamena nerozebhne se , ci nejde jen obraz?tj kdyz mas konektor na monitor v integrovany karte tak to bezi ale kdyz das konektor do te nove tak nebezi?nebo to nebezi ani na jednom , kdyz je ta karta v PC?
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Jan Schattinger
Nováček
Nováček

pokud mam zapojenou PCI grafárnu PC vubec nenabehne (nepipne a nenaskoci ani BIOS) at je konektor zapojen do PCI nebo do integrovany.
bez zapojeny PCI karty bezi normalne
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

uff tak to je velky velky problem , a deska ti ji zrejme nezkousne ! jakou mas desku?a procesor?
Jan Sevcik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

BIOS a ti druzi ...

Příspěvek od Jan Sevcik »

Byt Tebou, zkusil bych se podivat do BIOSU do zalozky integrated peripherals a mozna tam nekde najdes polozku onboard VGA (samozrejme nastavit na disabled). Sam mam desku od MSI,a jine desky ani nekupuji 8-)
A pokud nenajdes, zkus stahnou novy Bios a nebo se obrat na Hot Line MSI samozrejme na anglickem situ.

MTB: ASRock4COREDUAL775-880pro;CPU: Intel E2160 1,8GHz;RAM: PC2 6400 DDR2 APACER 1024Mb;GPU: SAPPHIRERADEONX1650PRO256GDDR3;HDD: SATASEAGATE160GBM8MBCache

"Kdyz musim tak musim, a kdyz nemusim tak to zkusim"
Jája
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Jája »

Na MSI FAQu píšou že integrovaná gk na této desce vypnout nejde:
Can I disable the on-board video of MS-6378?
No, you cannot. This is chipset limitation
Obecně i když nepujde vypnout, mohla by tam druhá grafika fungovat - už jsem se stím někde setkal.
Můžeš zkusit grafiku v jiném PCI slotu, naflashovat poslední bios.

// přesun z ATi
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“