Jde to nějak udělat aby po zapnutí počítače a najetí do win, se mi rychlej spouštěly programy, např:Autocad, Archicad..., jakmile je spouštím už podruhé , tak se to našte asi do operační paměti a jde to rychle. Nenastavuje se to třeba někde pomocí příkazu msconfig???
díky.
Rychlejší spouštění prográmů
- lll
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Rychlejší spouštění prográmů
Amd Athlon 3000+,Seagate 120 GB BAR. SATA 7200 8MB, ,Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - nForce4 Ultra,2xKingmax DIMM 512MB DDR 433MHz CL2.5, gigabyte nvidia 6600
- Alkys
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
to muze byt treba malou ramkou nebo ti system pri startu vykonava nadbytecne procesy ci nejakej kontroly bez kterych se da obejit takze kdyz je vypnes tak by to melo pomoct.. 
visit ---->> http://s4.bitefight.cz/c.php?uid=23966
- zombux
- Odborník PCT

- lll
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
kde je vypnu??? mám 1024 mb ram
Alkys píše:to muze byt treba malou ramkou nebo ti system pri startu vykonava nadbytecne procesy ci nejakej kontroly bez kterych se da obejit takze kdyz je vypnes tak by to melo pomoct..
Amd Athlon 3000+,Seagate 120 GB BAR. SATA 7200 8MB, ,Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - nForce4 Ultra,2xKingmax DIMM 512MB DDR 433MHz CL2.5, gigabyte nvidia 6600
- Morbidus_Activus
- Nováček

- zombux
- Odborník PCT

tohle nepomůže, autor threadu se ptá na zásadnější urychlení, tímhle si pomůže jen nepatrněMorbidus_Activus píše:To záleží na tom, jaký máš systém.lll píše:kde je vypnu??? mám 1024 mb ram
Jestli máš XP, tak dej start -> spustit -> napiš tuším "msconfig.msc" a trochu
se v tom povrtej.![]()
Jestli ne, tak si stáhni nějaké spec. prográmky, které tu umí.
ignorelist: kremrole a dezoláti