LG GSA4167B a DVD+R

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Homart
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

LG GSA4167B a DVD+R

Příspěvek od Homart »

Tato mechanika mi přečte lisovaná DVD, DVD-R i CD, co ale nepřečte jsou DVD+R a DVD+RW. Stahl jsem si nový firmware, ovladače na desku, novy bios, zkoušel jsem přeinstalovat system a pořád nic. Mechanika je připojená jako secondary-mastrer a IDE kabel není delší než 45cm. Párkrát DVD+R přečetla, ale trvalo to 25s do objevení tabulky s akcemi, teď už zase nečte. Zkoušel jsem na 2 jiných PC a tam šla dobře, takže se mi do reklamace moc nechce. Pls help už fakt nevim co mám dělat.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Jeste tam muzes zkusit dat 80-ti zilovy kabel jestli tam mas jen 40, ale v tom chyba nebude, max budou trosku rychlejsi prenosy. Jakou mas konfiguraci PC? jestli mas slaby PC a na jinych lepsich jede v pohode tak spomal pomoci nero drive cteni te mechaniky. Na pomalych PC uz mi to hodnekrat pomohlo.
Homart
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Homart »

To už jsem zkoušel dát to na 80-ti žilovej. Mam P4 Ghz, 512 ram, GF 4 MX440. To nero zkusim.
Homart
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Homart »

Tak ani to nero nepomohlo :cry:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No, jak jsem psal, pomaha to na pomalych PC, a ty mas PC co je jakz takz vykonny, takze tam by nemel byt problem v tomhle. Maximalne muzes zkusit preinstalovat windows. Nedavno jsem resil problem s mechanikou co cetla jen hudebni CD, a taky pomohl az reinstal XP. Ted uz jede v pohode.
Homart
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Homart »

Právě že windows jsem preinstaoval (ted mam s sp2). Myslim ze to potom parkrat precetlo ale pak to prestalo. A jak jsem psal tak to nacitalo příliš dlouho.
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“