ABit kg7+athlon 1600+256ram problem s ?napajenim?

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
mrhule
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ABit kg7+athlon 1600+256ram problem s ?napajenim?

Příspěvek od mrhule »

Ahoj mam desku abit kg7, CPU AMD Athlon 1600 a resim meni "zahadu" :/
pokud zapojim PC (vcetne jednoho modulu ram-256) do elektriky Roztoci se na chvili vetraky-vse se tvari ok a po
chvili se pc sam vypne. Reaguje na tlacitko power,ale vzdy se zapne na par sekund.
POkud Ramku vyndam,po zapojeni se hned rozjede a zacne pipat,ze mu chybi. Na tlacitko power nereaguje,reset jde.
Zdrojem to nebude zkousel jsem tri ruzne...
Pres zapojeni switchu nejsem odbornik,ale take ne zacatecnik... zkousel jsem uz vsechny mozne kombinace(otacet
switche) a proste nic, myslim ze v tom chyba..snad..nebude. V Ramce by take chyba byt nemela, chvili pred tim
pc normalne jelo...
Nepotkal jste se uz nekdo s timto problemem? Nebo netusite v cem by to mohlo byt? Diky za jakekoliv rady.
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

Kondenzatory su na tje dosku v poriadku ??? Lebo stare abity mali stymto dost problemy skontroluj ci niesu nafuknute alebo uz rovno aj vytecene ,, to by mohlo spôsobovat tvoje problemy .
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

Zkus,jestli vsechno poradne sedi ve slotech a tak.
Ja jsem tento problem resil a vysledek te asi nepotesi... Odpalena deska :/
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

Mike.Ace píše:Zkus,jestli vsechno poradne sedi ve slotech a tak.
Ja jsem tento problem resil a vysledek te asi nepotesi... Odpalena deska :/
No vecsinou su tie kondenzatory zle a to sa da vymenit stoji to 80 SK a doska je ako nova tiez sa mi to stalo sice doska bola pre P3 ale tak to je jedno tiez sa po zapnuti hned vypla veztoho aby pipla a pipala jedine bez grafiky a ramky ....
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“