Bezpečnostní záplata na Win Vista

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Bezpečnostní záplata na Win Vista

Příspěvek od Shit »

Sice ještě nevyšli, ale jde stáhnout flastr. Tak nevím, co si mám o tom myslet....

Kód: Vybrat vše

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=96bc190d-f608-44d5-8965-91dca0707e26&DisplayLang=en

Kód: Vybrat vše

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9d74743e-edd3-4eb6-b8c3-d73063ea4668&DisplayLang=en
LGA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LGA »

Ale to je zaplata pro Windows Vista x64 Edition Beta 1.
Ne pro finalni verzi. Asi jsi to prehledl.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

LGA píše:Ale to je zaplata pro Windows Vista x64 Edition....
Oni jsou tam jak pro 32-bity, tak pro 64-bity... ;-)
LGA píše:Ne pro finalni verzi. Asi jsi to prehledl.
Nic jsem nepřehlídnul - neveřejná beta samozřejmě vyšla (jak beta 1, tak i built 5270 z těch známějších) - možná jsem to tam měl pro rejpali napsat.... Nikde ale nevidím, že jsem psal o finální verzi. :P

Ale:
Už si někdy viděl u MS flastr na neveřejnou betu? Já teda ne a používal jsem všechny wokna od 3.11... Je to asi tak velikej kopanec, že to musel MS vyřešit takhle....
Microsoft.com píše:Overview
A remote code execution security issue has been identified in the Graphics Rendering Engine that could allow an attacker to remotely compromise your Windows-based system and gain control over it. You can help protect your computer by installing this update from Microsoft. After you install this item, you may have to restart your computer.

//Edit by Shit: Je to WMF díra. :oops:
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“