Tak, už se tady pohybuju dost dlouho, očumuju a klábosim. Takže jsem se rozhodl že i já si zkusim jestli jsou moje ručičky levý nebo jestli něco uměj. Do teď jsem se věnoval spíš dřevu (kytarám), ale teď se ukáže jestli to umim i s kovem. A když něco zkrášlovat tak stroj kterej mám rád, potkali jsme se zhruba před rokem sloužil jako pošťák v jedný firmě. Jde o servr od firmy Compeq, je to Bigtower, mašinka už poněrně hodně stará a ještě poctivě udělaná. Půl roku od mého nástupu do práce jsem se o něj staral a teď když ho nahradíl lepší, menší a rychlejší nástupce je mi ho líto vyhodit. A tak jsem se zachoval podle rčení "neopouštěj staré věci pro nové" a vzal jsem si ho domu.
Tam jsem ho odstrojil, a nestačil jsem se divit, měl 2 procesory, a to je z roku 95 to ještě jde, ale oni jsou 3* větší než normální procáky

. A začal jsem kreslit. Rozhodl jsem se mu nechat jeho jméno, celkem se my líbí, EFI to zní hezky, né? Tak a teď předpokládané úpravy musim do něj udělat dveře a to doslova. Pohrát si s přednim panelem a dodělat na něm celkem dost věcí. Chladit budu větroněma, protože na vodu mám svůj názor, ale nechci tu rozpoutat válku gangů tak se nebudu vyjadřovat.
Sice vzduchem ale pořádně. Okno samozřejmě nesmí chybět. A ještě další úpravičky ale ty musim ještě rozmyslet .
Soráč že tady básnim a fotky neukážu ale teď jsem ve worku a fotečky mám doma. Samozřejmě poskytnu jak vzhled původní bedny, tak obrázky z invertoru, aby jste viděli alespoň jak by to mělo dopadnout. V poslední době nemám moc času ale myslim že na tenhle projekt vždy něco vyšetřim.
Aktuální problém je čím vyříznout kulaté díry pro větráky do předního krytu, mám doma nástavec na vrtačku ale ten nemá průměr 80mm a nedej bůh abych chtěl někdy vyříznout 120mm. Máte s tim někdo zkušenosti nebo to fakt budu muset vyříznout přímou bruskou a šmirglovat do nekonečna? Za každej nápad/radu předem dík.
Nemusíš mít nepřátele stačí že máš kamarády.