Scythe Katana
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- PachezZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Scythe Katana
Mám dotaz, uchladí my Scythe Katana Athlon XP 1700+ (Thoroughbred B)mírně taktlej pasivně? Docela o něm přemejšlim, nedá se někde sehnat za nižší cenu bez větráku.
Jo nad nim by byl v casu 12cm větrák takže airflow snad dobrý.
Jo nad nim by byl v casu 12cm větrák takže airflow snad dobrý.
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
TDi - Ten Dým Ignoruj
- Lubitel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Woyta
- Středně pokročilý

T-bred moc nehreje. Hadam ze mas zdroj s 12cm fanem. Ten by mohl udelat dostatecnej pruvan na tom pasivu. Pripadne ten fan pridas.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- PachezZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jde mi o to že mám malej kejs a myslim si že když je 5cm nad nim 12cm větrak (resp. bude) tak by to mělo stačit.
Ad zdroj 12cmFan - tak to nemám - já mám tohle:
http://area717.wz.cz/clanek.php?idc=59
Tam jsou fotky mýho modlýho zdroje, i je tam na fotkách vidět jak mám připravený díry na větrák. Myslel sem původně na vodu ale tenhle se mi líbí a když by to zvlá... tak proč ne..
A je pravda že se moc nehřeje. Teď mám 41°C s vyplým bočním fanem, když ho zapnu tak cca 35°C. Ale jde mi o ticho
Ad zdroj 12cmFan - tak to nemám - já mám tohle:
http://area717.wz.cz/clanek.php?idc=59
Tam jsou fotky mýho modlýho zdroje, i je tam na fotkách vidět jak mám připravený díry na větrák. Myslel sem původně na vodu ale tenhle se mi líbí a když by to zvlá... tak proč ne..
A je pravda že se moc nehřeje. Teď mám 41°C s vyplým bočním fanem, když ho zapnu tak cca 35°C. Ale jde mi o ticho
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
TDi - Ten Dým Ignoruj
- sacrifice
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bubu1
- Nováček

-
- AlesShi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
oni Tbredi celkem topej, muj bejvalej daval 90W a to uz nebyla zadna sranda uchladit malou plochu procaku na rozumny teploty
byl na 1,8V 2,3Ghz
cpu Heat
http://sweb.cz/AlesShi/CPUHeat_b81.rar
byl na 1,8V 2,3Ghz
cpu Heat
http://sweb.cz/AlesShi/CPUHeat_b81.rar
- Woyta
- Středně pokročilý

Na 1,8v se nedivim ze hreje. Docela mu snizujes zvotnost. Bartony hrejou o dost vic. Ohledne te plochy. Myslis ze nova CPU ji maji vetsi? Ne nemaji. Jen tam maji heatspreader aby nedoslo k likvidaci CPU v dusledku spatneho naneseni pasty.AlesShi píše:oni Tbredi celkem topej, muj bejvalej daval 90W a to uz nebyla zadna sranda uchladit malou plochu procaku na rozumny teploty
byl na 1,8V 2,3Ghz
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
- AlesShi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj, zivotnost se snizila natolik, ze po koupi Opterona konec, a muj starej Thorougbred dovrtelWoyta píše:Na 1,8v se nedivim ze hreje. Docela mu snizujes zvotnost. Bartony hrejou o dost vic. Ohledne te plochy. Myslis ze nova CPU ji maji vetsi? Ne nemaji. Jen tam maji heatspreader aby nedoslo k likvidaci CPU v dusledku spatneho naneseni pasty.AlesShi píše:oni Tbredi celkem topej, muj bejvalej daval 90W a to uz nebyla zadna sranda uchladit malou plochu procaku na rozumny teploty
byl na 1,8V 2,3Ghz
aspon ze tak, nebyl sem bez kompu