ASUS W3V vs. IBM Z60t

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
alesstrycek
Začátečník
Začátečník

ASUS W3V vs. IBM Z60t

Příspěvek od alesstrycek »

jak se díváte na tyto dva notebooky?jak je to ted s IBM? nešla kvalita dolu? a jak je na tom s kvalitou ASUS. potřebuji notebook a tyhle splnují mou představu, ale ted jaký:-( fyzicky nevím kde bych měl štěstí na ně narazit abych mohl posoudit sám:-( díky moc za každou radu a případně doporučení něco jineho tak kolem ceny 40 bez dph díky moc.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

takhle, budes ho prenaset casto?tj 15x dene vybalit zabalit, ci spis takova stanice?obecne ma IBM lepsi externi zpracovani tj vydrz fyzickou , co se tyce kvality komponentu tak ASUS dodava 80% pro IBM notebooky :) takze spis jde o to na co to budes pouzivat , ja sam mel W3V a totalni spokojenost , navic ten pant na otevirani ntb je super
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
alesstrycek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alesstrycek »

15krát denně asi ne, ale stát na stole pořád taky nebude, takže bych chtěl aby právě i něco vydržel...osobně se mi víc líbí ten ASUS, ale nemám s něma žádnou zkušenost.jde mi asi hlavně o dílenský zpracování a v tomhle by mělo být zase to IBM špička, no ale už to není IBM a tak ted vubec nevím:-(rozum mě táhne k IBM, ale srdce k ASUSu....když si měl tu W3V jak se ti to pozdávalo? snese to něco nebude to zachvilku rozvrzanej krám? co displej?díky moc.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

rozvrazanej prave nebyl vubec , mel jsem predtim i prvni verzi daneho modelu , kde nebyl ten drzak LCD po cele delce ale i tak mi ten ntb vydrzel skoro pres rok ! a to to menim jak ponozky :) nova inovace W3V se mi velmi zalibila a tak jsem ho zakoupil, dalsi vyhodou jak prvni verze tak druhe je kompatktnost , ktera je naprosto super jsem s ntb moc spokojenej , zatim zadna zavada ani u jedne verze , co se tyce prenaseni , tak druhou verzi mam chvili ale u prvni verze jsem s nim chodil do hospod , do restauraci , pri grilovani jsem ho pouzival jako vez na hrani MP3 , takze stal venku uvnitr a byl casto prenaseny i pusteny v aute za jizdy , zadny problemek nebyl , az po roce mi klesla vydrz baterie ale kdo by se divil s takovym zachazenim :lol:
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Kvalita IBM rozhodně dolů nepůjde - Lenovo má ambici stát se největším výrobcem PC a notebooků na trhu a navíc už předtím se notebooky IBM vyráběly v jejich továrně. Jenže Asus má lepší grafiku (i s ohledem na Windows Vista) a palírnu na DVD - teda aspoň ty konfugurace co jsem porovnával takže bych vzal asi Asus :) .
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Hangz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hangz »

IMB z60t - sem primo nepouzival. Ale mam zkusenosti se starsim modelem. Nyni mam NTB asus W3V. Nemuzu si ho vynachavalit. Je to kompakt se velkym potencialem. Kdybych se mel zastavit u montasu. To bys musel videt, jednim slovem vybornej. Rekl bych asi jeden z nejlepsi co muzes sehnat. Vyborne reseny uchyt montasu, panty jsou velice masivni. A vyko je ze magnesia. Proste jsetli chces skvelej NTB tak W3V je ta spravna volba. Z technice specivikace. Myslim, ze bude zbytecne popisovat to si muzes precist. Pro zajimavost Hot Swap slot ve kterem je DVD se da nahradit zalozi baterii, to by nebyl problem, ale nikde jsem nenasel HDD s touto moznosti. Teda pro CR. Nevim proc.
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“