Nemate figl, jak nastavit swapku disku, aby mi Mechna Wildfire 2.0 nepadala? Nemuzu zpocitat zjednodusenej model (shell, srouby,kontakty).
Mam dva fyzicke disky, ale porad nic. Není chyba v tom, ze mam nainstalovany Pro/E, Pro/Mech a nastaveny pracovni adresar na systemovem disku ?
HDD-0 ( C - 20GB -WINXP, PRO/E, D - 20GB )
HDD-1 ( F- 40GB - prazdny)
Nastavil jsem swap: C – velikost urci system – 1.6 GB
D – nepouzivat
F - velikost - 1.6 GB
a:
The design study terminated abnormally.An error has occurred while requesting an additional 417.962 megabytes of memory from the operating system. To correct this problem, you may need to increase the amount of swap space on your system. You may also need to increase the memory usage limits that are set for your system. For large problems you can also try decreasing the solram allocation setting. At least
2.24272 gigabytes of memory are needed to run this design study. For more information, you can search for the term "swap space" in the online help. Please contact customer support if this problem persists.
SWAP - pro/MECHANICA
- Boanerges
- Nováček

SWAP - pro/MECHANICA
P4(506)@2.8GHz, RAM-2x512 DDR, GeForce 6600GT G-DDR3 @(610,1100)
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No, skara, to vypadá, že ten program potřebuje na Swap 2,2GB. Tak, kde nastavit swapfile: tento počítač-vlastnosti-upřesnit- výkon nastavení- upřesnit- virtuální paměť - změnit - dej tam vlastní velikost, nastav 3000MB (min i max) a potvrď, restartuj, pak pro jistotu použij pagedefrag (defragmentuje pagefile). A mělo by být vyřešeno.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Boanerges
- Nováček

uz to jde
Diky, uz mi to jde
Chyba byla v tom, ze jsem mel n astavenej pracovni adresar na syst. disku. Nastavil jsem na 2. disku neco kolem 2.8 GB =min =max. a po 5 dnech vypoctu v kuse mi to ani jednou nepadlo a dokoncilo praci.
Heureeka -)))
Chyba byla v tom, ze jsem mel n astavenej pracovni adresar na syst. disku. Nastavil jsem na 2. disku neco kolem 2.8 GB =min =max. a po 5 dnech vypoctu v kuse mi to ani jednou nepadlo a dokoncilo praci.
Heureeka -)))
P4(506)@2.8GHz, RAM-2x512 DDR, GeForce 6600GT G-DDR3 @(610,1100)