Firma mi chce koupit Notebook a dává mi na výběr mezi:
HP Compaq nx6110 CM360
nebo
TOSHIBA Satellite M40-295
Mě se jeví jako lepší Toshiba, ale máte někdo zkušenosti ???
Poraďte který notebook si vybrat: HP - TOSHIBA
Moderátor: Don
- mc.poll
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Toshiba má X300, Toshiba je lepší
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Luk
- Mírně pokročilý
-
Osobně vždycky tíhnu k Toshibě nebo k jedné z dole jmenovaných trojic.
Rozhodně i sebelíp provedené HP stejně bych uvažoval zda nekoupit obdobnou Toshibu.Mám zkušenost s Tecrou-ale to je trošku jiné kafe.Možná budu kupovat notebook další Tecru nebo Tserii IBM.
Jinak HP 6110 je slušný notebook,ale já žeru Toshibu.Pokuď i moje případná druhá Toshiba bude tak dobře šlapat jako první nebuud mít na tu značku námitky.Ale možná vemu IBM mít doma dvě Toshiby je nuda
Jinak jak říkám HP 6110 dost dobrý notebook,ale osobně raději Toshibu.
X300 vs. IGMA 900 ????
Teď jsem se koukal dodateček:Toshiba se dělá s integrovanou ATI Radeon Xpress 200M která má sdílenou paměť a s Radeon X300 s vlastní pamětí.
Rozhodně i sebelíp provedené HP stejně bych uvažoval zda nekoupit obdobnou Toshibu.Mám zkušenost s Tecrou-ale to je trošku jiné kafe.Možná budu kupovat notebook další Tecru nebo Tserii IBM.
Jinak HP 6110 je slušný notebook,ale já žeru Toshibu.Pokuď i moje případná druhá Toshiba bude tak dobře šlapat jako první nebuud mít na tu značku námitky.Ale možná vemu IBM mít doma dvě Toshiby je nuda
Jinak jak říkám HP 6110 dost dobrý notebook,ale osobně raději Toshibu.
X300 vs. IGMA 900 ????
Teď jsem se koukal dodateček:Toshiba se dělá s integrovanou ATI Radeon Xpress 200M která má sdílenou paměť a s Radeon X300 s vlastní pamětí.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
- Stepa
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
asi tu toshibu,po tom co jsme probirali v jinejch threadech tak sou HP nx6110 docela suxx viz tady: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=56116
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC