Benq DW1655 vs NEC ND4551

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
HeadHunter
Začátečník
Začátečník

Benq DW1655 vs NEC ND4551

Příspěvek od HeadHunter »

Nazdar, tak sem si precetl recenzi toho benqa na cdr a nevim jestli nezrusim svou objednavku neca 4551 v cc, co vy na to? Co vite o tenhle mechanice? Myslite ze je lepsi nez ten nec? Dvd-ram u neca nejspis nevyuziju...
hasman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hasman »

s tim DVD-RAM jsem si to rikal take, ale jednou jsem zkusil a musim rict vyborna vec a vsichni co znam to jen potvrzuji
jajapv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jajapv »

DVD-RAM mužu doopravdy jen doporučit.Zkusil jsem jej a uz bych bez nej mechaniku nekoupil.A NEC-4551 muzu jen doporucit,je to velice dobrá mechanika.
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D
HeadHunter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HeadHunter »

Diky, takze mi vcera definitivne prisel ten nec a prvotni zkusenosti jsou skvele, takze jeste jednou diky...

Jinak k cemu vlastne pouzivate dvd-ram? Jde mi o to ze strasne malo lidi ma mechaniku co je zvlada, takze me napada hlavne zalohovani apod...
sonoluca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonoluca »

Jinak k cemu vlastne pouzivate dvd-ram? Jde mi o to ze strasne malo lidi ma mechaniku co je zvlada, takze me napada hlavne zalohovani apod...
přesně tak - ideální je třeba záloha fotek, používám ho i místo flashe (128MB je málo)
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“