Generic Host Process for Win32 Service???
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Generic Host Process for Win32 Service???
ahojky lidi nevite co to je za chybu???zacalo se me to hlasit i kdyz jsem ciste preinstaloval wokna a newim kde je uz chyba....thx all 
- zombux
- Odborník PCT

- Dony
- Středně pokročilý

- zombux
- Odborník PCT

- Shit
- Odborník PCT

- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
napise to klasickou hlasku o chybe:
V aplikaci Generic Host Process for Win32 Services doslo k problemu a je treba ji zavrit.Omlouvame se atd......
Oznaceni chyby:
szAppName:svchost.exe
szAppVer:5.1.0.0
samozrejme nejsem vestec a newim co tahle chyba znamena......jelikoz pouzivam furt ty stejny XPecka sp2 a po ciste instalaci to pise furt takovou chybu tak newim co s tim.....pred tim to nikdy nedelalo zacalo to z niceho nic....
Mám dva disky v Raidu a rozdelenou partion na 20Gb a zbytekk.....na te
20Gb mam samozrejme system ....no a zkousel jsem preinstalovat wokna ze jsem smazl jenom tu 20Gb partion a na tom zbytku nechal data....takze jestli to delá nejakej vir newim...
btw...vsechny ovladace atd pouzivam furt stejny.....a pred tim to nidkdy nedelalo.....PC je 100% stable 24 hodin prime95.
V aplikaci Generic Host Process for Win32 Services doslo k problemu a je treba ji zavrit.Omlouvame se atd......
Oznaceni chyby:
szAppName:svchost.exe
szAppVer:5.1.0.0
samozrejme nejsem vestec a newim co tahle chyba znamena......jelikoz pouzivam furt ty stejny XPecka sp2 a po ciste instalaci to pise furt takovou chybu tak newim co s tim.....pred tim to nikdy nedelalo zacalo to z niceho nic....
Mám dva disky v Raidu a rozdelenou partion na 20Gb a zbytekk.....na te
20Gb mam samozrejme system ....no a zkousel jsem preinstalovat wokna ze jsem smazl jenom tu 20Gb partion a na tom zbytku nechal data....takze jestli to delá nejakej vir newim...
btw...vsechny ovladace atd pouzivam furt stejny.....a pred tim to nidkdy nedelalo.....PC je 100% stable 24 hodin prime95.
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: