Bílé čáry a velký jas (??) u monitoru

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Bílé čáry a velký jas (??) u monitoru

Příspěvek od Andrw »

Byl jsem na lance a asi tak po 10 hodinách čisté pařby se mi najednou z ničeho nic objevily na obrazovce jakoby bílé čáry (od zhora až dolů) a obrazovka jakoby 100x zvýšila jas!!! :shock:
Nejdřív jsem si myslel že je monitor přehřátý - ok nechal jsem hodinku zchladit ale nepomohlo to!!
I když jsem odpojil monitor od GK a zapl něco v menu tak se tam objevilo samozřejmě že je v OFF MODE ale ty čáry a jas tam byl furt !
Tak jsem do compu připojil starý shit monitor (asi Nokia - ted newim) a všechny barvy byly OK (jas a čáry byly pryč!!!).
Monitor mám HYUNDAI ImageQuest Q770 (asi kolem 3 roků).
PLS poraďte!! :cry: :cry:
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
NANAO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NANAO »

Je to typická vlastnost FLATRONů. Nutno seřídit v autorizovaném servisu.
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

A má to vubec cenu dávat do servisu - ten monitor už jednou byl v servisu v podobném problému..jestli by nebylo lepší koupit něco lepšího?? :?
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
NANAO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NANAO »

Andrw píše:A má to vubec cenu dávat do servisu - ten monitor už jednou byl v servisu v podobném problému..jestli by nebylo lepší koupit něco lepšího?? :?
Myslím, že ten HYUNDAI to bude mít po 3 letech docela dost a raději bych se poohlednul buď po kvalitním bazarovem CRT a nebo nového LCD.
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

to bych ani nevěřil...spravil jsem to že jsem díky článku na pctuning o skrytém nastavení monitorů pak jsem dal Brightness (ve skrytém bylo pokročilejší nastavení) na 0 a teď nejsou vidět žádné čáry ani velký jas...takže si můžu ušetřit peníze za servis (pač v záruce už není) a našetřit si na nějaký hi-end nebo LCD... 8)

Jinak THX za pomoc!!
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“