Acer TravelMate 4102WLMi
Moderátor: Don
- zuzush
- Nováček
-
Acer TravelMate 4102WLMi
uff, stale nemam rozhodnuto.. prosim o zkusenosti lidi- majitelu- tohoto ntb. ..
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- LeV
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim s Pavlem. Mám ho víc jak půl roku a zatim frčí bez problémů.
PC1>Core2Duo 6600, DFI 975X/G, DDRII Geil 2048/800 CL4, Sapphire X1950XTX, HDD> Hitachi 250GB SATA2 + Seagatei 250GB SATA, LCD Samsung 20" 204Ts
PC2>ACER Ferrari 4006WLMi, Turion ML40, DDR 1024MB, ATI R X700/128, HDD 120GB, DVD RW, 15.4" 1680x1050 display
PC2>ACER Ferrari 4006WLMi, Turion ML40, DDR 1024MB, ATI R X700/128, HDD 120GB, DVD RW, 15.4" 1680x1050 display
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
a mezicim se rozhodujes?ja bych zkusil jinou znacku, vim, ze ten ACER ma vykon diky X700 ale.. no vsak znate mi nazory na ACER, jinak presne tahle serie celkem usla, ale precijen nad nejakym ASUSem s 7300tkou ci 6200kou si nepremyslel?
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- zuzush
- Nováček
-
nojo, uz sem si to rozmyslela.. diky tady te diskuzi o Acerech
ted mam v uzsim vyberu tyto- jak uz jsem psala jinde: http://www.megaobchod.cz/compare.php?go ... 1138607141
zatim to ale vyhrava Toshiba, jen dva nazory sice na ni mam, ale kladne.. ozelim i tu vydrz jen cca 2,5hod..
sh: nejake zkusenosti z Toshibou?!
ted mam v uzsim vyberu tyto- jak uz jsem psala jinde: http://www.megaobchod.cz/compare.php?go ... 1138607141
zatim to ale vyhrava Toshiba, jen dva nazory sice na ni mam, ale kladne.. ozelim i tu vydrz jen cca 2,5hod..
sh: nejake zkusenosti z Toshibou?!
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
toshiba se celkem vraci zpet do normalnich kolejii , drive to byl kvalitni vyrobce, ale upadl s kvalitou hodne dolu a postupne se zveda, stejny bych zatim volil asus a pote toshibu, ale toshiby se rozhodne neboj , neni to jako acer..
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
- hasman
- Začátečník
-
- niatheppe
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
S těma Acerama bych to tak černě neviděl, je možný, že je hodně negativních ohlasů, ale se divte když je to nejprodávanější značka. Co vim já tak, moc toho neni, ale něco přece, kvalita je dobrá. Hlavně čim novější, tím je to lepší. Asus má určitě pevnější, ale neni to nic co by mě odradilo od Aceru, přeci furt je to notebook a ne kovadlina. Navíc sou Acery nejhezčí , ostatní sou hnusný (zvlášť Asus )
- LeV
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
To s tebou souhlasim, design byl to co u mne rozhodlo pro ACER. Předtím jsem měl půjčenej ASUS a ten je opravdu hranatej, jeho design mne vůbec neuchvátil. Další věc, která rozhodla pro Acer byl poměr cena/výkon. Zatim opravdu nelituju, že mám Acera.niatheppe píše:S těma Acerama bych to tak černě neviděl, je možný, že je hodně negativních ohlasů, ale se divte když je to nejprodávanější značka. Co vim já tak, moc toho neni, ale něco přece, kvalita je dobrá. Hlavně čim novější, tím je to lepší. Asus má určitě pevnější, ale neni to nic co by mě odradilo od Aceru, přeci furt je to notebook a ne kovadlina. Navíc sou Acery nejhezčí , ostatní sou hnusný (zvlášť Asus )
PC1>Core2Duo 6600, DFI 975X/G, DDRII Geil 2048/800 CL4, Sapphire X1950XTX, HDD> Hitachi 250GB SATA2 + Seagatei 250GB SATA, LCD Samsung 20" 204Ts
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jj tak chytni ten acer za rohy a uvidis co to bude delat za zvuky..., ten ntb ma mnohem horsi kvalitu zpracovani , urcite bych ho nikomu nedoporucoval , jedine ze by mu stal furt na stole a nehejbal by s nim, pokud ho bude xkrat dene zavita, nosit ven , otevirat atd tak se s nim muze rozloucit, taky si zkuste napriklad po vecerech poslouchat hudbu z toho ntb a mit ho venku az bude padat rosa, tak se casem mrknete na ntb jak je zkondenzovanej uvnitr )
- rOMAN007
- Nováček
Vsak budes az te prasknou panty ..jsem myslel ze uz to Acer vyresil... mel jsem tu 4 mesice stary NB Acer4xxxx a oba byli prasknutyLeV píše:To s tebou souhlasim, design byl to co u mne rozhodlo pro ACER. Předtím jsem měl půjčenej ASUS a ten je opravdu hranatej, jeho design mne vůbec neuchvátil. Další věc, která rozhodla pro Acer byl poměr cena/výkon. Zatim opravdu nelituju, že mám Acera.niatheppe píše:S těma Acerama bych to tak černě neviděl, je možný, že je hodně negativních ohlasů, ale se divte když je to nejprodávanější značka. Co vim já tak, moc toho neni, ale něco přece, kvalita je dobrá. Hlavně čim novější, tím je to lepší. Asus má určitě pevnější, ale neni to nic co by mě odradilo od Aceru, přeci furt je to notebook a ne kovadlina. Navíc sou Acery nejhezčí , ostatní sou hnusný (zvlášť Asus )
---------------------------------------------------
MB Epox 8RDA3+ , XP 2600,
NB Asus A6U B0028
MB Epox 8RDA3+ , XP 2600,
NB Asus A6U B0028
- Pinďoureček
- Začátečník
Vystřídal jsem za loňský rok 2 Acery (244LC, 1522LMi) a nemůžu ani pípnout že by byli špatný, nebo něco skřípalo. Choval jsem se k nim tak nějak normálně, žádný ťu ťu ňu ňu, ale na kvalitu si nějak stěžovat nemůžu.
Teď mám Asus A4K, jediné v čem vidím lepší kvalitu zpracování je o něco kvalitnější provedení víka a klávesnice (tolik se při zatlačení na střed neprohíbá). Jinak osobně se mi Asus vůbec nelíbí a za týden ho vyměním za Acer 4102WLMi.
Ve firmě je s oblibou měníme jak ponožky, takovej kolotoč.
EDIT:
Ještě jedna věc co se mi u Asusu líbí, že ke všem vnitřnostem se dostanu odšroubováním 4 šroublů, kdežto Acera jsem kvůli výměně procesoru rozebíral pomalu na prvočinitele.
Teď mám Asus A4K, jediné v čem vidím lepší kvalitu zpracování je o něco kvalitnější provedení víka a klávesnice (tolik se při zatlačení na střed neprohíbá). Jinak osobně se mi Asus vůbec nelíbí a za týden ho vyměním za Acer 4102WLMi.
Ve firmě je s oblibou měníme jak ponožky, takovej kolotoč.
EDIT:
Ještě jedna věc co se mi u Asusu líbí, že ke všem vnitřnostem se dostanu odšroubováním 4 šroublů, kdežto Acera jsem kvůli výměně procesoru rozebíral pomalu na prvočinitele.
7800X3D CO-30/PBO2 | Noctua NH-D15 ChBl | ASUS ROG B650E-F 1807 | 64GB Kingston Beast 6000 @CL30 | 2TB Samsung 990 Pro | MSI Suprim RTX 4080 0.925/2670 | Seasonic Vertex 850 | Fractal Torrent white | Legion 5 Pro i5-12500H, 16GB, RTX 3060 0.825/1800 | Logitech MX Keys | Logitech G305 | Synology DS220+ 2x4TB Evo 870 | PS5 Digital | LG OLED65C9 | OLED48CX
- niatheppe
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Nějak moc to přeháníš, kamarád má Acer, co tejden to dvakrát 50km cesta vlakem, v bavlnce ho taky zrovna nenosí a nikdy žádnej problém. Ale koukam ty sis proti Acerum vybudoval jakousi alergii či co, takže to stejně nemá cenu řešit.sh píše:jj tak chytni ten acer za rohy a uvidis co to bude delat za zvuky..., ten ntb ma mnohem horsi kvalitu zpracovani , urcite bych ho nikomu nedoporucoval , jedine ze by mu stal furt na stole a nehejbal by s nim, pokud ho bude xkrat dene zavita, nosit ven , otevirat atd tak se s nim muze rozloucit, taky si zkuste napriklad po vecerech poslouchat hudbu z toho ntb a mit ho venku az bude padat rosa, tak se casem mrknete na ntb jak je zkondenzovanej uvnitr )
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
nevybudoval, ale po xxx reklamacich a nadavkach vetsich korporatnich zakazniku jsem je stahnul i z nabidky... (kdybych nemel duvod nedelam to..)niatheppe píše:Nějak moc to přeháníš, kamarád má Acer, co tejden to dvakrát 50km cesta vlakem, v bavlnce ho taky zrovna nenosí a nikdy žádnej problém. Ale koukam ty sis proti Acerum vybudoval jakousi alergii či co, takže to stejně nemá cenu řešit.sh píše:jj tak chytni ten acer za rohy a uvidis co to bude delat za zvuky..., ten ntb ma mnohem horsi kvalitu zpracovani , urcite bych ho nikomu nedoporucoval , jedine ze by mu stal furt na stole a nehejbal by s nim, pokud ho bude xkrat dene zavita, nosit ven , otevirat atd tak se s nim muze rozloucit, taky si zkuste napriklad po vecerech poslouchat hudbu z toho ntb a mit ho venku az bude padat rosa, tak se casem mrknete na ntb jak je zkondenzovanej uvnitr )