NX 6600GT vypínání monitoru při hraní her

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Dany27
Nováček
Nováček

NX 6600GT vypínání monitoru při hraní her

Příspěvek od Dany27 »

Ahoj, mám problém s touhle grafikou při hraní her. U novějších her se mi celkem často stává, že se mi vypne monitor a počítač se začne restartovat..Jinak mám Athlon 64 3000+ a 512 MB paměti
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zkontroluj stabilitu celého PC - návod ZDE ... hlavně ty teploty.
Goldnoob team proud member!
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

mas zapojeno pridavne napajeni karty? mam stejnou kartu jako ty a presne tohle mi delala bez pridavneho napajeni.
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

No.... presne tohle se mi stavalo u MSI NX6600 VTD256 (ma pridavny napajeni..)

A bylo to slabym zdrojem, kdyz se karta prepla do 3D a zacala zrat vic, tak e mi po chvili vypnul monitor a restart... (ted uz si nemuzu stezovat.. :) , i kdyz nemam CPU :( )

//edit Thellwin - smazáno OT

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Nemas ju nahodou pretaktovanu a k tomu este slaby zdroj?? Ta grafika nevyzera ale stavy potrebuje hodne. A ak tam mas viac diskov alebo mechanik a tak potom budes potrebovat riadny zdroj. Ale staci jej normalne aj 350 az 400W. Normalne take daco ako mam ja. :P

Novsie hry su tiez dost narocne na grafiku kvoli vyuzivaniu shaderov a to az vtedy sa ti grafika zapoti.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“