NX 6600GT vypínání monitoru při hraní her
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Dany27
- Nováček

-
NX 6600GT vypínání monitoru při hraní her
Ahoj, mám problém s touhle grafikou při hraní her. U novějších her se mi celkem často stává, že se mi vypne monitor a počítač se začne restartovat..Jinak mám Athlon 64 3000+ a 512 MB paměti
- Thellwin
- Administrátor

- jessie.james
- Začátečník

- Vacil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No.... presne tohle se mi stavalo u MSI NX6600 VTD256 (ma pridavny napajeni..)
A bylo to slabym zdrojem, kdyz se karta prepla do 3D a zacala zrat vic, tak e mi po chvili vypnul monitor a restart... (ted uz si nemuzu stezovat..
, i kdyz nemam CPU
)
//edit Thellwin - smazáno OT
A bylo to slabym zdrojem, kdyz se karta prepla do 3D a zacala zrat vic, tak e mi po chvili vypnul monitor a restart... (ted uz si nemuzu stezovat..
//edit Thellwin - smazáno OT
Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nemas ju nahodou pretaktovanu a k tomu este slaby zdroj?? Ta grafika nevyzera ale stavy potrebuje hodne. A ak tam mas viac diskov alebo mechanik a tak potom budes potrebovat riadny zdroj. Ale staci jej normalne aj 350 az 400W. Normalne take daco ako mam ja.
Novsie hry su tiez dost narocne na grafiku kvoli vyuzivaniu shaderov a to az vtedy sa ti grafika zapoti.
Novsie hry su tiez dost narocne na grafiku kvoli vyuzivaniu shaderov a to az vtedy sa ti grafika zapoti.