Sygate+drwatsn32,

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Peprrr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Sygate+drwatsn32,

Příspěvek od Peprrr »

Nevím co už stím pokaždé když zapnu pc tak se mi spustí sygate personal firewall a stím i proces drwatsn32.exe tím zatíží cpu na 100% a pc je jak 386tka ,swapuje do C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Microsoft\Dr Watson a tam vytvoří sobor txtr který plní tak dlouho než mi nezbyde místo na disku.Když zakažu drwatsn32.exe tak se i vypne sygate, po 5min zhruba když zapnu sygate ručně tak je vše ok,stačí txt vymazat a je místo spět ale to mně moc neba de to nějak odstranit tahle chybka ????
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Co je to za operacni system?
Dr. watson je program ktery vytvari chybove hlaseni a zpravy o chybach systemu zpusobene nekompatibilitu SW nebo chybu v programu. Zakazat jej nelze je to soucast woken. Zkousel jsi jinou verzi sygatu? zkousel jsi ho preinstalovat? Nejak nevim zda to vubec splnuje systemove pozadavky. Pokud vim tak treba ZA je mene narocny na HW takze bych se spis poohlidl po zmene FW.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

dr. watson jde odinstalovat, nevím jestli přímo přes panel Přidat nebo Odebrat programy, jestli se tam musí ručně dodat přes sysoc.inf nebo tam už je, ale přes XPLite to jde každopádně :twisted:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

ehm sory, mas pravdu, moje chyba :oops:

Kazdopadne otazka je proc se vubec dr.watson spousti. Reseni nemusi byt jeho smazani. Mozna je sygate nekompatibilni s nejakou casti SW. Nebo bude stacit jeho preinstalovani. Tot otazka, to musis zkusit sam.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Peprrr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peprrr »

Recon píše:Co je to za operacni system?
Dr. watson je program ktery vytvari chybove hlaseni a zpravy o chybach systemu zpusobene nekompatibilitu SW nebo chybu v programu. Zakazat jej nelze je to soucast woken. Zkousel jsi jinou verzi sygatu? zkousel jsi ho preinstalovat? Nejak nevim zda to vubec splnuje systemove pozadavky. Pokud vim tak treba ZA je mene narocny na HW takze bych se spis poohlidl po zmene FW.

Tak mam win xp sp1 a ten Sygate mam verzi 5.6.0.2808
Potřebuji chranit počítač proti napadení ze sítě ,ten ZA je co ?
Ps:přeinstalovat jsem skoušel ale je divné když ho vypnu ten sygate...
a zapnu až tak za 5min zhruba že už se to nespouští :?
Peprrr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peprrr »

Recon píše:ehm sory, mas pravdu, moje chyba :oops:

Kazdopadne otazka je proc se vubec dr.watson spousti. Reseni nemusi byt jeho smazani. Mozna je sygate nekompatibilni s nejakou casti SW. Nebo bude stacit jeho preinstalovani. Tot otazka, to musis zkusit sam.

jo smazat jsem ho zkoušel jakmile se vrátim spět do okna tak je tam znova a mám dokonce dva drwatson.exe a drwtsn32.exe není jeden navíc ??? :(
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

nn neni tam navic :-D Je mi jasne ze potrebujes firewall, se sygatem jsem osobne moc spokojen nebyl. ZA je Zone alarm, sam pouzivam kerio a nedam na nej dopustit.

pokud ti to dela jen po startu tak to asi bude velke pretizeni HW ci systemu. Proste pomoci regedit nebo msconfigu smaz spousteni po startu a zkus jej pustit rucne po kazdem startu PC, mozna to pomuze. Pokud mas hodne programu ktere se spousti po startu tak bych se ani nedivil.
Peprrr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peprrr »

Tak takhle je tam mám oba vedle sebe
http://www.me4a-it.wz.cz/download/vir%20obr.jpg
Obrázek

//lemra: upraven link
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Peprrr píše:Tak takhle je tam mám oba vedle sebe
http://www.me4a-it.wz.cz/download/vir%20obr.jpg[/img]
chyba 404 spatny link nebo chybejici soubor na serveru :)
Peprrr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peprrr »

Recon píše:
Peprrr píše:Tak takhle je tam mám oba vedle sebe
http://www.me4a-it.wz.cz/download/vir%20obr.jpg[/img]
chyba 404 spatny link nebo chybejici soubor na serveru :)
no ten link jsem vložil správně ale nevím jakto ale připsalo se tam [/img]
)no končí ten link .jpg
jinak po startu se mi tam toho moc nespouští wi-fi,ati,icq,awast,dameon zas tak hrozny to neni + ten sygate teda
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

no mne sa DrWatson hadze teraz hocikedy, kazi mi Operu, Call of Duty a BOINC. co mam urobit? co je zle? a preinstalovavat win sa mi moc nechce. vzdy ked mi firewall vyhodi ze sa ide zapnut Watson, tak aj ked dam ano aj nie, vzdy mi to pokazi nejaku aplikaciu.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“