flash biosu SATA Raid SilI3112

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
AleXtreme
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

flash biosu SATA Raid SilI3112

Příspěvek od AleXtreme »

Prosím vás nevíte jak mám flashnout bios od integrované sata raid řadiče siliconimage 3112 na desce s nForce 2 MCP-T (mb Alabatron KX18D Pro II). Prý by to mnělo jít. Potřebuji to zkusit kvůli nekompatibilě HDD WD SE16 2500KS na tomto řadiči. Díííky moc za všechny rady.
skeble
Nováček
Nováček

Re: flash biosu SATA Raid SilI3112

Příspěvek od skeble »

AleXtreme píše:Prosím vás nevíte jak mám flashnout bios od integrované sata raid řadiče siliconimage 3112 na desce s nForce 2 MCP-T (mb Alabatron KX18D Pro II). Prý by to mnělo jít. Potřebuji to zkusit kvůli nekompatibilě HDD WD SE16 2500KS na tomto řadiči. Díííky moc za všechny rady.
coz o to, flashnout to umi, jde to pomoci cbrom, kde do bin biosu desky
vlozim stazeny bios ze silicon image. Ale je to ku nicemu, protoze ani ten
nejnovejsi bios radice nepomuze - alespon ne mne. Uz nevim co s tim.
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mOOder »

Mam uplne stejny problem akorat deska ASUS A7N8X-E DELUXE a stejny sata radic sil3112 a hadr WD2500KS SATAII ( preply na SATA1 ) a taky mi ho nechce najit ale me ani nejde flahnout bios nevim proc , mam posledni bios a awdflash a kdyz to chci flahnout napise mi to " The program file part number . Does not match your system " neni to nejaky ochrana nebo neco ?
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“