Problém s Radeon Sapphire X800GTO2.. :/

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Fak-Ju
Nováček
Nováček

Problém s Radeon Sapphire X800GTO2.. :/

Příspěvek od Fak-Ju »

Nejdřív ze všeho chci říct, že grafiku ani žádný jiný komponent v pc jsem netaktoval, protože pc mám nové 3 týdny, takže jsem mu chtěl dát nějaký čas na rozehřátí.. ;)
A ted' k problému. Včera během hraní warcraftu3 mi po hodině co běžel pc zatuhl obraz. Popsal bych to asi situaci kdy přetaktujete grafárnu a zamrzne vám stejně obraz.. Nejdřív vidíte pár grafických chyb, které však nabývají na intenzivitě až nakonec obraz zatuhne a nezbývá nic jiného než restart. Tohle přesně se mi tedy stalo.
Nejsem schopen zjistit jak a proč.. Počítač mi celé 3 týdny valil dobře jak víno na všech možných aplikacích bez jakékoliv chyby a ted' tohle.
Btw průměrná teplota v case se pohybuje kolem 30°C..
Mám sestavu:
MB DFI nF4 Ultra Infinity (s939,nF4U,PCI-Ex16,D-DDR,5.1,L,S)
Zdroj Chieftec 410W ATX
CPU AMD Athlon 64 3200+ Venice (socket 939) BOX
HDD Hitachi Deskstar T7K250 HDT722516DLA380 - 160GB SATAII
RAM DIMM 512MB DDR PC500 (PC4000) KINGMAX HardCore CL3
VGA Sapphire Atlantis ATI Radeon X800 GTO2, 256MB,VIVO

Zde dodávám ještě screen :/
Obrázek
Naposledy upravil(a) Fak-Ju dne úte 24. led 2006, 15:49, celkem upraveno 1 x.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

A to dela stale, nebo jen jednou se to stalo?
Fak-Ju
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fak-Ju »

Počínaje včerejšek to dělá furt.. Zkoušel jsem reinstal, vyndat a dát z5 grafárnu, ale nic nepomohlo :/ Btw sere mě, že když ji budu reklamovat, tak o ni asi přijdu, protože je to limitovaná edice gto2 :((
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

zkus ji u kamose abys vyloucil chybu zdroje, ale na 99% je to na reklamaci.
Fak-Ju
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fak-Ju »

***deleted***
Naposledy upravil(a) Fak-Ju dne čtv 26. led 2006, 20:15, celkem upraveno 1 x.
pruso
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pruso »

podle mě je to grafikou, bohužel :-( a reklamaci bch se moc nebal, měli by ti dat tu stejnou grafiku což je GTO2, bál bych se, že ji ale dostaneš s jádrem R430
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

pruso píše:podle mě je to grafikou, bohužel :-( a reklamaci bch se moc nebal, měli by ti dat tu stejnou grafiku což je GTO2, bál bych se, že ji ale dostaneš s jádrem R430
Kriste pane GTO2 je pouze r480
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
pruso
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pruso »

Geeker píše:
pruso píše:podle mě je to grafikou, bohužel :-( a reklamaci bch se moc nebal, měli by ti dat tu stejnou grafiku což je GTO2, bál bych se, že ji ale dostaneš s jádrem R430
Kriste pane GTO2 je pouze r480
bohužel byla

koukni na komentář od sh.
BTW kamoš si koupil GTO2 a sendali sme chladič a měl R430 :oops:
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Byla to GTO2 od saphiru?? A 100% GTO2. Mozna vas nekdo vypekl poslal GTO v krabici od GTO2 Pokud muzes udelej foto. Rad bych to videl
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

ano delali se GTO2 i s R430 byl to nejakej omyl od sapphiru , jelikoz po upozorneni vydal sapphir garanci na jadro R480 ne vsak garanci na pipky ! takze ano byla serie R430 GTO2.. dnes pokud ji dostanete do ruky , muzete ji reklamovat :wink:
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
celebrant.athlon
Začátečník
Začátečník

Pruhy

Příspěvek od celebrant.athlon »

Jak koukam na ten screen, tak presne to same (a jeste hnusnejsi) mi delela ramka... stacilo ji vyndat, vysat prach a dat ji tam zpatky...
pruso
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pruso »

sh píše:ano delali se GTO2 i s R430 byl to nejakej omyl od sapphiru , jelikoz po upozorneni vydal sapphir garanci na jadro R480 ne vsak garanci na pipky ! takze ano byla serie R430 GTO2.. dnes pokud ji dostanete do ruky , muzete ji reklamovat :wink:
dneska sem to řekl kamošovi a ten byl hodně rád, dneska ji še vyreklamovat
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

oka snad dopadne dobre 100mega tohle garantuje a ostani by se mli dle narizeni prispusobit
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Fak-Ju
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fak-Ju »

ehm, jen takový detail... Je normální aby mi to házelo ty samé grafické chyby i v Nouzovém režimu, v biosu.. atd? prostě úplně všude. (monitorem to není :)
janis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od janis »

Fak-Ju píše:ehm, jen takový detail... Je normální aby mi to házelo ty samé grafické chyby i v Nouzovém režimu, v biosu.. atd? prostě úplně všude. (monitorem to není :)
Normální určitě ne,může to být i studený spoj na některém obvodu,podobné chyby dělá i špatně konfigurovaná paměť,slabé napájení atd.Jednoznačně reklamovat.
Fak-Ju
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fak-Ju »

Jn, jen mě sere, že to nemám jak otestovat. Protože neznám nikoho kdo má má PCIe.. aby zkusil tu grafiku. Takže se trochu bojím, že pošlu na reklamaci grafiku a oni mi ji pošlou s tím, že je ok :/
Btw mám sestavu z CC..
Fak-Ju
Nováček
Nováček

Re: Pruhy

Příspěvek od Fak-Ju »

celebrant.athlon píše:Jak koukam na ten screen, tak presne to same (a jeste hnusnejsi) mi delela ramka... stacilo ji vyndat, vysat prach a dat ji tam zpatky...
Tohle jsem zkoušel a nic =) btw prach jsem tam ale měl taky ^^
Fak-Ju
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fak-Ju »

paráda, takže reklamaci mi uznali, sice nenapsali závadu, ale je mi to šumák :) dneska mi přišla nová gto2 ;)
díky všem za pomoc..
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“