Pasiv na babicku TNT2

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Zakov
Nováček
Nováček

Pasiv na babicku TNT2

Příspěvek od Zakov »

Muzete mi poradit jak sundat z TNT2 maly pasiv s vetrakem? Jakym pasivem ho nahradit a jak ho pridelat, kdyz nemam vedle cipu diry zkrz plosnak? Nejsem zadnej overclocker :D, ale uz me nebavi kazdyho pul roku kupovat novy vetrak.
Banana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Banana »

tak tohle sem taky kdysi řešil, a moje heslo zní: když vše selže, tak pomůže jedině mírně brutální násilí :wink: .a novej cladič jedine klasicky prilepit.Jo a jestli to měníš jen kvůli rachotícímu větráku tak stačí když ho prostříkneš takovim tim na mazání.
Zakov
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zakov »

Rachoceni vetraku sem resil vymenou za novy uz trikrat. Je to prd platny, do pul roku rachoti znova. Nevis kde bych sehnal teplovodive lepidlo a za kolik asi. Jsem z Havl. Brodu. Dik
Banana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Banana »

no kdyz ti ten větrák jen rachotí tak ho prostříkni něčím na mazání(já sem používal-Motorex-Wet Lube(je to nějaké mazání na kola odolné proti vodě :-D ))(ikdyž jen do 50°C).Jo a na přilepení používám-stříbrná teplovodivá pasta+do rohů sekundák.
Nějaký obchod?O žádném nevím tak cituju Jafido:v TNTrade prodavaji primo lepidla na pasivy, jinak pasta + sekundove lepidlo
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“