Notebook do 35 000

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
Mr.Krysa
Nováček
Nováček

Notebook do 35 000

Příspěvek od Mr.Krysa »

Chtěl bych se zeptat jakou značku by jste volili popřípadě pokud už někdo toto řešil tak co si vybral. Mělo by to být do 35 000

Požadavky : 1. ne na hry
2. ramka alespoň 512
3. disk 80 GB
4. bluetooth (raději vestavěný) pro jeho další připojení na net přes mobil

Nemám ponětí které značky jsou dobré napadá mě jen Acer. Těch 35 000 je strop a jinak asi bude hrát roli výdrž baterie ) moc díky když někdo alespoň něco poradí. Tohle neni tak úplně pro mě a rozumím jen PC tohle je trošku mimo obor (nemám rád věci do kterých nemohu šahnout)

Co říkáte tomuhle

Kód: Vybrat vše

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35110
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Já bych spíš bral Asus A6Km-Q010 - člověk nikdy neví jestli si nějakou tu hru nepustí a 7300 (v testech překonala i X600 bez sdílené paměti) je lepší než GMA900 - i s ohledem na Visty (tady se hodí víc i ten Turion64). Zase za to zaplatíš nižší papírovou výdrží - ale ten skutečný rozdíl imho nebude tak velký a absencí BT - to se dá ale jednoduše řešit adaptérem - i když je pravda, že ne každýmu to vyhovuje.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
LeV
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LeV »

Ikdyž jsou tady občas Acery docela propírány, tak si na něj nemohu stěžovat. Doporučuji Acer 4102 WLMi. Ušetříš cca 4k, ale výkon i výdrž jsou na velmi slušný úrovni. Založen je na centrinu, cpu 1,73GHz a grafika ATI X700 /64MB. Taky se hodí občas slušnej grafickej výkon. Disk má 80GB a RAM 512MB DDRII.
PC1>Core2Duo 6600, DFI 975X/G, DDRII Geil 2048/800 CL4, Sapphire X1950XTX, HDD> Hitachi 250GB SATA2 + Seagatei 250GB SATA, LCD Samsung 20" 204Ts
PC2>ACER Ferrari 4006WLMi, Turion ML40, DDR 1024MB, ATI R X700/128, HDD 120GB, DVD RW, 15.4" 1680x1050 display
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Pokuď chceš notebook na hry jako že si psal že nechceš- scháněj Acer nebo lépe Asus.od nich se dajís sehnat velmy slušné výkoné ntb i na hry za slušné peníze.Dají se sehnat za slušnou cenu modely s minimálně
512Mb Ram +můžeš levně dokoupit další.Mají procesory Intel Pentium-M a grafiky s Radeon X600 ale v pohodě většina má už X700 nebo jsou modely mající GeForce 6600.Na tom už zahraješ většinu her v pohodě.Pokuď nechceš mašinu na hry ale něco kvalitního a spolehlivého určitě se můžeš kouknoi po Asusech,HP 6110,6125 apod.Ale osobně ti radím nejlepší bude se mrknout po Toshibách,Dellu a IBM.Rozhodně jsou to značky které se notebooky zabývají velmy dlouho,sjou prověřené a kvalitní.Pokuď budeš koukat po levných notebookech lowend- od IBM máš na výběr Thinkpad R50 serii což jsou velmy kvalitní mašiny za obstojné peníze.Záruka je 2roky,můžeš si přilatit za 3roky.Obdobné mašiny zakoupíš od Toshiby Sattelite standartně s 2letou a někdy i s 3letou zárukou.S prodloužením záruky na 3 až 4roky.a to samé u Dellu
kde máš na výběr Inspirion.záruka 2 až 3roky podle toho kolik si
zaplatíš.U Dellu jde si notebook i pojistit pak ti na něm opraví takřka vše i to co sis sám způsobil,samozřejmě je to omezené tuším že max 3x ta samá věc.Pokuď bys chtěl ještě drašší ntb a ještě vyššíkvalitu-což pochybuju že tolik budeš investovat.Tak se podívej po: IBM ThinkPad T,Toshiba Tecra-Toshiba teď nabízí mám dojem jmenuje se levnou Tecru A3 což je spíše vylepšený Sattelitte a ne plnohodnotna Tecra,Dell latitude D.Jsou to velmy kvalitní notebooky s extra pevným šasi.Záruka kolim si zaplatíš u Toshiby je nejdýl a to 4roky za příplatek u Dellu i IBM je tuším maximem 3roky.Teď má Dell v akci tyto dva modely kvalitově ti neřeknu jak jsou na tom,osobně je neznám prostě bude to asi kvalitní lowend.

Celkem ti dávám odkazy na 4 levnější a ldocela levné Delly:
Tady jsou odkaz na 3 delly,Inspirion a Latitude.v akci mají Inspirion.

http://commerce.euro.dell.com/dellstore ... o=&b=65507
http://commerce.euro.dell.com/dellstore ... o=&b=65535
http://commerce.euro.dell.com/dellstore ... o=&b=59961
http://commerce.euro.dell.com/dellstore ... o=&b=61154
Naposledy upravil(a) Luk dne ned 29. led 2006, 23:13, celkem upraveno 5 x.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

ASUS rada M6
M6A - B014, sice 60GB HDD,ale to zpracovani za to stoji
....ze by to byl MELOUN
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

urcite rada M6 usetri na nej, oproti vsem vyse zminovanym Acerum je to delo.., cena tam neni srazena na ukor kvality jako u Aceru, navic ZBD je dalsi vyhodou + colorshine :wink:
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Mr.Krysa
Nováček
Nováček

Děkuji

Příspěvek od Mr.Krysa »

Tak pečlivě jsem vše prostudoval a prošel ještě další a další fora :-D no prostě už jsem mu řekl co koupit. Nakonec tedy Asus M6A-B015 beru to že mu to plní vše co chtěl a navíc kdyby chtěl někdy zvýšit výdrž baterie tak tohle mu to zvedne až na 8 a půl hodiny (z 5 u czechcomputeru a ze 4 podle alzasoftu).

Kód: Vybrat vše

http://www.alzasoft.cz/SearchAdvanced.asp?EXPS=modular+bay+&NameSearch=1&CodeSearch=1&PartNumber=1
Vzhledem k tomu, že to bude opravdu pracovní mašinka nakonec jsem již nezvyšoval grafárnu. Mockrát všem děkuji za rady. Každý Váš odkaz mě posouval jen blíže a vyřazoval další a další výběr co jsem měl :) až na jeden. Snad mě nezlinčuje časem.
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“