Sháním tuto kartu Gygabite GF 6600 GT Turbo, do slotu AGP 8x. V hodně shopech ji mají v nabídce, ale skladem nula a termín dodání neznámí. Víte někdo typ, kde bych jí mohl sehnat ??
//edit Thellwin - přesun z NV grafik
Víte o shopu, kde mají skladem tuto kartu ? GF6600GT Turbo..
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- Hamik
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Víte o shopu, kde mají skladem tuto kartu ? GF6600GT Turbo..
Intel Core I5 2500K, 8GB RAM DDR3, GK NVidia GTX285 1GB RAM, HDD WD Blue 1TB, Win 7 PRO 64bit
- Fifi
- Středně pokročilý
Myslíš tento kousek?
http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Product ... T128VP.htm
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31670
Proč sháníš právě tento?
http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Product ... T128VP.htm
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31670
Proč sháníš právě tento?
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Hamik
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
To FIFI:
No shanim typ karty 6600GT a potom, co jsem shledl různé recenze a srovnání, mi tento typ karty do AGP 8x příjde jako nejlepší volba, co se týče výkonu (možná i ceny), vzhledem k mé sestavě PC. Výkon beru z hlediska vypsaných hodnot..., tzn. :
Jádro:
* Počet pixel/texture pipelines: 8/1
* Výrobce grafického čipu: nVidia
* Grafický čip: GeForce 6600 GT
* Chlazení: pasivní
* Rychlost grafického čipu [MHz]: 500
Paměť:
* Šířka paměťové sběrnice [bit]: 128 (17.92 GB/s)
* Typ grafické paměti: DDR3
* Velikost grafické paměti [MB]: 128
* Rychlost grafických pamětí [MHz]: 1120
Tyto hodnoty jsou narozdíl od ostatní karet nejvyšší a má pasivní chlaďák (nejsem žádný tunér, tak mi to ani navadí)..... A právě tento typ není nikde skaldem. V Czechcomputeru ju mají, ale termín dodání neznámý....jako všude.
To sh:
Dobrá, místo pojmenování TURBO spíše "+HSI," podle stránek Gygabitu, podle prodejců je to s turbem, alespoň co jsem si v e-shopech stačil všimnout
Ale kdybyste mi doporučili nějakou obdobnou kartu, tak se vůbec nebudu zlobit
No shanim typ karty 6600GT a potom, co jsem shledl různé recenze a srovnání, mi tento typ karty do AGP 8x příjde jako nejlepší volba, co se týče výkonu (možná i ceny), vzhledem k mé sestavě PC. Výkon beru z hlediska vypsaných hodnot..., tzn. :
Jádro:
* Počet pixel/texture pipelines: 8/1
* Výrobce grafického čipu: nVidia
* Grafický čip: GeForce 6600 GT
* Chlazení: pasivní
* Rychlost grafického čipu [MHz]: 500
Paměť:
* Šířka paměťové sběrnice [bit]: 128 (17.92 GB/s)
* Typ grafické paměti: DDR3
* Velikost grafické paměti [MB]: 128
* Rychlost grafických pamětí [MHz]: 1120
Tyto hodnoty jsou narozdíl od ostatní karet nejvyšší a má pasivní chlaďák (nejsem žádný tunér, tak mi to ani navadí)..... A právě tento typ není nikde skaldem. V Czechcomputeru ju mají, ale termín dodání neznámý....jako všude.
To sh:
Dobrá, místo pojmenování TURBO spíše "+HSI," podle stránek Gygabitu, podle prodejců je to s turbem, alespoň co jsem si v e-shopech stačil všimnout
Ale kdybyste mi doporučili nějakou obdobnou kartu, tak se vůbec nebudu zlobit
Intel Core I5 2500K, 8GB RAM DDR3, GK NVidia GTX285 1GB RAM, HDD WD Blue 1TB, Win 7 PRO 64bit
- Fifi
- Středně pokročilý
Pokud ti jde o rychlé paměti (tedy více než je dneska dostupných 900Mhz), tak to budeš mít s nákupem nové 6600GT (AGP) velice težké. Verze o ketrou máš zájem není dostupná už delší dobu a nedá se předpokládat, že ještě bude. Gigabytu se teď velice dobře podařilo inovovat pasivní chladič na PCI express 16x verzi. Jež překonal i pasivní řešení Asusu. Na trhu se ještě určitě objeví Asus 6600GT jež po zrušení modelu top by některé měly mít 1.6ns paměti. Před časem jsem si ji získal velice levně ještě jako TOP verzi. Do supertichého pc se nehodí, ale v běžném pc nebude nijak zvlášť hlučná.Hamik píše:Ale kdybyste mi doporučili nějakou obdobnou kartu, tak se vůbec nebudu zlobit