Problem s displejom na starsom ThinkPad-e
Moderátor: Don
- SlovakSoft
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Problem s displejom na starsom ThinkPad-e
Mam starsi IBM ThinkPad 765D, nie je mi uz nejak zvlast platny, ale decka ho pouzivaju na Internet (zdielany s desktopom). Ide uz len na siet, baterka je uz hotova. Nedavno zacala blbnut obrazovka, ako keby vypadavala. Obrazovka doslova blika, ale nie ako ze nejaka nizsia frekvencia, ale regulerne obraz vypadne a zase naskoci, mozno po polsekundach (tma-obraz-tma-obraz...). Po chvili tohto vypadavania obraz uplne zhasne (ako keby sa uspal). Sklopim veko a znova otvorim, obraz naskoci (akoze ho prebudim), ale stale blika. Raz za cas to blikanie prestane a ide normalne (nepravidelne, neviem zistit kedy). Neviem cim to moze byt a ci to vobec stoji za to sa tym zaoberat. Ak sa ale nudite, poprosim nejake tipy, co nie je v poriadku. Dakujem.
Software in Slovak...
- Luk
- Mírně pokročilý
-
Hmm vypadá to že buď je tam někde špatný kontakt u výbojek.
nejvíce se užívaly tzv: elektroluminiscenční výbojky.
Říkám buď kontakt a nebo je moc stará,moc jetá.-tzv výměna.Toť teda jen můj názor.Těžko říct co stím byl tu jeden člověk co se zabýval podobnýma věcma,ale ....
Počkej podívám se po něm.
Už sjem ho našel ten člověk už jse nějak moc asi nechodí,alespoň já ho sem nějak neviděl přispívat.Zkus se ho optat:
Jeho nick je: orange_juice
viz.
http://forum.pctuning.cz/profile.php?mo ... file&u=767
nejvíce se užívaly tzv: elektroluminiscenční výbojky.
Říkám buď kontakt a nebo je moc stará,moc jetá.-tzv výměna.Toť teda jen můj názor.Těžko říct co stím byl tu jeden člověk co se zabýval podobnýma věcma,ale ....
Počkej podívám se po něm.
Už sjem ho našel ten člověk už jse nějak moc asi nechodí,alespoň já ho sem nějak neviděl přispívat.Zkus se ho optat:
Jeho nick je: orange_juice
viz.
http://forum.pctuning.cz/profile.php?mo ... file&u=767
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!