Ahoj vsichni,
mam problem a uplne me to uz depta. Prosim o kazdou radu a napad. Rozdelim disk na 20,60,60,60 Gb. Na ten 20 nainstaluju winXP. Dam scandisk C. Nekdy ten scandisk pak nahlasi chyby a zacne to cely prekovat. No a voila, pak mi proste nenabootujou XP. Nekdy mi pomuze tam dat instalacku a zkusit to opravit, ale stejne se to pak chova divne. Tak to mi vydrzi nainstalovany winXP tak tri dny. Disk jsem testoval utlilitami od WD, a ze prej je v poradku. Pamet 512Mb, 2.5cl od Samsungu jsem taky testoval pres memtest a taky prej v poradku. Nekdo mi psal, ze prej 20Gb na win je malo a ze to pak muze pri scandisku udelat blbosti. Muze to byt pravda.
Na zaver moje sestava: A8VE-Deluxe, AMD 3000+ Venice 939, 512Mb 2.5cl Samsung, Gygabyte 6600 Turbo, zdroj 400W noname + 2*8cm vetracek. Mohlo by to byt i slabej zdroj?
Diky za kazdej napad. Moc by mi to pomohlo. Jinak ty win bezej i na jinem kompu a v poho, zkousel jsem tam Longhorn a uplne to samy, scandisk a jde to do... . Prosim, Linux tam dat nemuzu! Diky.
PS: Jak se da upgradovat firmware na ten disk, v tom jsem novacek a ani nevim, kde se to da stahnout. Prosim pomozte. Diky
WD2000JD ... pada system
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- durontm
- Nováček

- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tohle by ti stejne nepomohlo.PS: Jak se da upgradovat firmware na ten disk, v tom jsem novacek a ani nevim, kde se to da stahnout. Prosim pomozte. Diky
Na velikosti disku nezáleží.(windows xp ti bude fungovat i na 2GB disku).Nekdo mi psal, ze prej 20Gb na win je malo a ze to pak muze pri scandisku udelat blbosti.
- durontm
- Nováček