Problém s novym HDD***VYŘEŠENO***

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Kokin
Začátečník
Začátečník

Problém s novym HDD***VYŘEŠENO***

Příspěvek od Kokin »

Mam v Case jeden starej 80GB HDD a koupil jsem WD 80GB, zapojil ho. Kouknul jsem do biosu, tam byl jako slave, pak to naběhlo do winů, napsalo to že to našlo novej disk, ale když otevřu tento počítač, tak tam neni vidět!
Tak jsem se podíval do správce zaříení a tam jsou normálně oba disky.

Tak jsem zkusil přehodit kabely z 2. disku na 1. a ten druhej disk jsem nechal vypnutej. A zjistil jsem že je asi v háji kabel protože mi to psalo nějaku chybu.

Tak jsem tam zapojil uplně novej kabel, ale když otevřu tento počítač, tak ten novej disk prostě nevidim!!! Nevíte co s tim mam dělat???
Naposledy upravil(a) Kokin dne úte 31. led 2006, 21:48, celkem upraveno 1 x.
david99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od david99 »

a mas na nom vytvorene particie? lebo ak si ho zapojil rovno novy tak ako si ho kupil tak na nom niesu vytvorene particie preto ho nemoze byt ani vidiet.
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

david99 píše:a mas na nom vytvorene particie? lebo ak si ho zapojil rovno novy tak ako si ho kupil tak na nom niesu vytvorene particie preto ho nemoze byt ani vidiet.
Tak to nemam...Ještě mi prosim řekni co to je "particie" a jak to zapojit...
Dík:-)
sallam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sallam »

Kokin píše:
david99 píše:a mas na nom vytvorene particie? lebo ak si ho zapojil rovno novy tak ako si ho kupil tak na nom niesu vytvorene particie preto ho nemoze byt ani vidiet.
Tak to nemam...Ještě mi prosim řekni co to je "particie" a jak to zapojit...
Dík:-)
Musis ten disk naformatovat a jestli chces tak rozdelit(to sou ty particie). Tak pravym na tento pocitac - spravovat - sprava disku vyberes disk a das naformátovat.
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

Díky za pomoc, už jsem to zformátoval a funguje to...Dík:-)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“