Ati 9600 Xt Edition Saphire

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Enriko
Nováček
Nováček

Ati 9600 Xt Edition Saphire

Příspěvek od Enriko »

Cao Mam uz druhou a porad me to dela to same pri Hrani WoW se mi obcas restartuje graficka karta s tm ze me to vyhodi tabulku ze neodpovidala na prikazy ovladace..tu prvni sem byl reklamovat a rekli ze je vadna dali mi novou ale ta to dela zase.Mysloite ze je zase vadna nebo je problem nekde jinde? MAm ovladace s ati.com mozna sou nekde nejake updaty na saphire ale ja jsem hrozna Jitrnice a nemuzu to nikde najit.Please jestli me muze nekdo poradit co s tim byl bych moc vdecny.Zatim cao a diky za odpoved :D
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

zkus popsat PC, jaky tam mas ovladace (vezi) ovladace na desku , jestli to mas OC, jakej zdroj atd, z tohodle vypisu pozname prd..
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
bad_messiah
Nováček
Nováček

Příspěvek od bad_messiah »

no ten svoj compik opis,, a skus vypnut FW a daj AGP4x a preinstalovat ovladace na chipset...
CPU: Opteron 144 @ 2.8Ghz 1.58V colled by modded BOX,, RAM: 1GB 466DDR (233Mhz) 2.7V 2.5-3-3-7/2x Corsair 512 XMS/,, MB Epox 9NPA+ nF4 ultra ,, VGA: MSI X1650XT 256 DDR,, HDD:RAID 2xMaxtor 80Gb 7200rpm ,Samsung 320Gb,, DVD-RW LG/Teac...
presscott
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presscott »

Pokud myslíš: VPU recover provedl reset grafického akcelerátoru, protože neodpovídal.........
1) Vypni VPU: pravym na plochu>vlastnosti>nastavení>upřesnit>vpu recover> tam to odškrtni
2) jak psal bad_messiah> AGP 4x, FW: off
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“