monitorování portů

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

monitorování portů

Příspěvek od krizovka »

Mam přidělené porty od poskytovatele a potřeboval bych vědět jestli jdou přez ně data.Nepotřebuju sledovta kolik ale jen jestli přez ty porty vůbec tečou nějaká ta data.Je na to nějakej zbůsob jak to zjistit?
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

2 možnosti:

na portu poslpuchat nějakou aplikací, která existenci dat signalizuje

nebo ethereal a chytat packty, ty lze filtrovat podle různých pravidel, třeba číslo portu
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

A něco jednodušího není? Stahl a nainstaloval jsem si ten ethereal a v tom aby se p.... vyznalo.To je moc odborné.Neco ůplně jednoducheho.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

obávám, se že Tvůj požadavek není jednoduchý a tedy na něj nebude existovat jednoduché řešení, aspoň co je mi známo
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

Tak to nemam ale vůbec radost.
pavel.minarik píše:obávám, se že Tvůj požadavek není jednoduchý a tedy na něj nebude existovat jednoduché řešení, aspoň co je mi známo
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

Na radu jsem si nainstaloval program TCPView a nějak se v tom nevyznám.je tu někdo kdo se v tom vyzná a řekne mi na jakej portech kominikuje DC ?
Obrázek
Obrázek
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

no to je napsáno na local adress, tam je za dvojtečkou port na tvé straně, u remote address je to přesně obráceně, zase port, ke kterému se DC připojilo
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“