Problém s IBM Notebook R31
Moderátor: Don
- petr.c
- Začátečník
Problém s IBM Notebook R31
(Nikdy nevím kam zařadit svůj dotaz, jestli to sem nepatří tak se omlouvám.) Mám problém. Notebook se mi nechtěl vzpamatovat, to ani do nouzového režimu. Mám tam XP Pro, přeinstaloval jsem to na XP Home. Mám tam ale pořád asi i ten poškozený Win Profesional. jak můžu naformátovat - kompletně smazat disk C: ??? Nechce mi to dovolit, prý mám něco odpojit, nebo tak něco. Nejde to nějak tvrdě smazat a pak nahrát XP Home znovu? Hrozně se mi to seká a je zabržděnej. Nevím, jestli jsem tam nechyt "červa". Protivyrové programy nic nenašli a to ani SpyEmergency. Co s tím??? Není ani ze železa, že bych to dal do zběru.
Deska MSI LGA775 P965,Intel Duo Core 1.8, RAM 1012 MB, HD 120 Gb,
GeForce 7600 GT...
GeForce 7600 GT...
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s IBM Notebook R31
Sežeň si boot disketu z win 9x a nastartuj z ní. pak dej format c: a odenteruj to. mělo by se to už jen zeptat, jestli jsi seš jistej a když zmáčkneš A, tak se provede formát.petr.c píše:(Nikdy nevím kam zařadit svůj dotaz, jestli to sem nepatří tak se omlouvám.) Mám problém. Notebook se mi nechtěl vzpamatovat, to ani do nouzového režimu. Mám tam XP Pro, přeinstaloval jsem to na XP Home. Mám tam ale pořád asi i ten poškozený Win Profesional. jak můžu naformátovat - kompletně smazat disk C: ??? Nechce mi to dovolit, prý mám něco odpojit, nebo tak něco. Nejde to nějak tvrdě smazat a pak nahrát XP Home znovu? Hrozně se mi to seká a je zabržděnej. Nevím, jestli jsem tam nechyt "červa". Protivyrové programy nic nenašli a to ani SpyEmergency. Co s tím??? Není ani ze železa, že bych to dal do zběru.
Pak je tu ještě možnost naformátovat disk v instalačním okně WinXP. Tam si jde dokonce vybrat, jestli chceš FATku, nebo NTFS.
Pokud budeš ještě chtít poradit, tak mi napiš třeba na ICQ
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- petr.c
- Začátečník
- malidian
- Mírně pokročilý
-
- petr.c
- Začátečník
Problém s myší...........
Přehrál jsem Windows a teď mi nejde myš. Nainstaloval jsem ovladač a nic. Nevím jestli to nemám někde blbě nastavené.
Deska MSI LGA775 P965,Intel Duo Core 1.8, RAM 1012 MB, HD 120 Gb,
GeForce 7600 GT...
GeForce 7600 GT...
- malidian
- Mírně pokročilý
-