Problém s IBM Notebook R31

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
petr.c
Začátečník
Začátečník

Problém s IBM Notebook R31

Příspěvek od petr.c »

(Nikdy nevím kam zařadit svůj dotaz, jestli to sem nepatří tak se omlouvám.) Mám problém. Notebook se mi nechtěl vzpamatovat, to ani do nouzového režimu. Mám tam XP Pro, přeinstaloval jsem to na XP Home. Mám tam ale pořád asi i ten poškozený Win Profesional. jak můžu naformátovat - kompletně smazat disk C: ??? Nechce mi to dovolit, prý mám něco odpojit, nebo tak něco. Nejde to nějak tvrdě smazat a pak nahrát XP Home znovu? Hrozně se mi to seká a je zabržděnej. Nevím, jestli jsem tam nechyt "červa". Protivyrové programy nic nenašli a to ani SpyEmergency. Co s tím??? Není ani ze železa, že bych to dal do zběru.
Deska MSI LGA775 P965,Intel Duo Core 1.8, RAM 1012 MB, HD 120 Gb,
GeForce 7600 GT...
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s IBM Notebook R31

Příspěvek od Trinom »

petr.c píše:(Nikdy nevím kam zařadit svůj dotaz, jestli to sem nepatří tak se omlouvám.) Mám problém. Notebook se mi nechtěl vzpamatovat, to ani do nouzového režimu. Mám tam XP Pro, přeinstaloval jsem to na XP Home. Mám tam ale pořád asi i ten poškozený Win Profesional. jak můžu naformátovat - kompletně smazat disk C: ??? Nechce mi to dovolit, prý mám něco odpojit, nebo tak něco. Nejde to nějak tvrdě smazat a pak nahrát XP Home znovu? Hrozně se mi to seká a je zabržděnej. Nevím, jestli jsem tam nechyt "červa". Protivyrové programy nic nenašli a to ani SpyEmergency. Co s tím??? Není ani ze železa, že bych to dal do zběru.
Sežeň si boot disketu z win 9x a nastartuj z ní. pak dej format c: a odenteruj to. mělo by se to už jen zeptat, jestli jsi seš jistej a když zmáčkneš A, tak se provede formát.

Pak je tu ještě možnost naformátovat disk v instalačním okně WinXP. Tam si jde dokonce vybrat, jestli chceš FATku, nebo NTFS.

Pokud budeš ještě chtít poradit, tak mi napiš třeba na ICQ
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
petr.c
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petr.c »

Jo, jo, určitě bych to prubnul v tom ist. okně WinXP, ale nemám ponětí jak a kde. To ICQ nemám rád, neumím s tím. Už mě to pár krát naštvalo.
//Woyta Spatna sekce presun z modifikaci HW.
GeForce 7600 GT...
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

V BIOSU si nastav, aby se jako první bootovalo z CD. Vlož instalační CD do mechaniky a ono ti to z něj nabootuje. Pomocí něj Disk zformátuj. Musí to jít. 8) :)
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
petr.c
Začátečník
Začátečník

Problém s myší...........

Příspěvek od petr.c »

Přehrál jsem Windows a teď mi nejde myš. Nainstaloval jsem ovladač a nic. Nevím jestli to nemám někde blbě nastavené.
GeForce 7600 GT...
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Nejde ti myš? To je nějaká blbost ne? Co je to za myš a přes co je zopojená (USB nebo PS/2). Ty ovladače většinou jsou dobrý akorát tak na nějaký programovatelný tlačítka, ale jinak by to mělo chodit i bez nich.
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
petr.c
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petr.c »

Je to USB, optická Genius. A právěže vůbec nereaguje i přes to, že svítí. Teď znovu instaluji XP, tak uvidím.
GeForce 7600 GT...
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“