PCMCIA WiFi karta

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Tomhawk
Nováček
Nováček

PCMCIA WiFi karta

Příspěvek od Tomhawk »

S jakou PCMCIA WiFi kartou máte dobré zkušenosti? Potřebuji nějakou Gčkovou. Cenu bych rád stlačil co nejníž, ale ne moc na úkor kvality :). Prostě rozumný kompromis. Co třeba:
http://shop.computershop.cz/eshop/defau ... -karta-54g
Zatím můj favorit. Budu vděčný za každou radu :)
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

ta asus je dobra karta, btw jakej mas notas?idealni je pokud mas asus tak volit komponenty od asusu :wink:
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

já mám dobrou zkušenost s ZyXEL kartama a pak ještě s Ciscem, ale to je jiná cenová ...
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Tomhawk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomhawk »

Mam, Vámi tak oblíbené :), HP nx6125. Ale na ASUSackejch komponentech sem měl kdysi doma postavenou WiFi síť a byl sem spokojenej. Teď mám WiFi router od D-Linku.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

a jeje :roll: tak to kup to co rika PM.. nebo skoc do prodejny co ti pro HP doporucej, HP je v tomhle fakt sux a ja i PM mame s wifi v podani HP velmi spatne zkusenosti..
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Tomhawk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomhawk »

Hmm, tak co třeba:
http://shop.computershop.cz/eshop/defau ... uperspeed-
Nemáte něco konkrétního ozkoušené?

Já zatím zkoušel jen nějaké starší karty co se mi tu váleli a prolém nebyl. Ale každopádně vám věřím.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

jo, tehle ZyXEL by měl být bez problémů
Tomhawk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomhawk »

Moc dík.
D.U.K.E.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.U.K.E. »

nechtěl jsem zakládat nové téma, tak se zeptám tady - Mám Acer Aspire 3023Wlmi a tam je WI-FI b/g, ale ve Win XP Prof se to hlásí jako Broadcom 802.11 g. To samý hlásí i AIDA a Sandra. Tak nevím jestli to, že to podporuje g, tak tím pádem i automaticky pomalejší a,b. Jde mi o to, abych se mohl v pohodě připojit k veřejným hot spotům, který jsou většinou standartu b.
Dík
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

D.U.K.E. píše:nechtěl jsem zakládat nové téma, tak se zeptám tady - Mám Acer Aspire 3023Wlmi a tam je WI-FI b/g, ale ve Win XP Prof se to hlásí jako Broadcom 802.11 g. To samý hlásí i AIDA a Sandra. Tak nevím jestli to, že to podporuje g, tak tím pádem i automaticky pomalejší a,b. Jde mi o to, abych se mohl v pohodě připojit k veřejným hot spotům, který jsou většinou standartu b.
Dík
g je zpětně kompatibilní s b, a jede na 5GHz (pokud se nepletu) takže a ani neřeš - snad není notebook, který by ho podporoval.
edit: pavell.minarik: no jo máš pravdu - všechny verze Centrina mají chip, který a podporuje - zase jsi mně doběhl :( .
Naposledy upravil(a) Don Martinez dne ned 5. úno 2006, 08:50, celkem upraveno 1 x.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Don Martinez píše:g je zpětně kompatibilní s b, a jede na 5GHz (pokud se nepletu) takže a ani neřeš - snad není notebook, který by ho podporoval.
spousta notebooků umí a/b/g
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“