jde u adsl u bluetonu naráz spojit počítače a být na netu?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
rawen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jde u adsl u bluetonu naráz spojit počítače a být na netu?

Příspěvek od rawen »

Mám adsl od Bluetonu - router Cellpipe (se čtyřma ethernetovýma výstupama) - mám dotaz - když zapojím dva kompy a připojím je k netu, v pohodě to funguje, když ale chci, aby se i viděly (abych mezi nima mohl posílat data) - sice to jde, ale nejde zase net. Dělám to pomocí manuálního nastavení lokální IP adresy v properties nastavení (to se pak vidí), pokud dám automatické nastavení IPčka, už se zas nevidí, ale net funguje.
Nejde to nějak nastavit tak, aby šel i net, i aby se ty kompy daly spojit??? Díky za pomoc lamce (i když jsem málem bakalář informatiky hehehe :lol: )
MSI K8N Neo2-54G, 1024 DDR Ram, GeForce 7600 GT (pasivní chlazení), 120GB UATA HDD Western Digital, LCD SyncMaster 710N, DVD-RW ASUS 1608-PS2, zdroj KME 400W, SoundBlaster 5.1 Live!, OS Xubuntu 7.10 + WinXP SP2
rawen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jo

Příspěvek od rawen »

jo tak už mi to jde, stačilo to jednou "profouknout" a teď už to jde i s automatickým přiřazováním IP, akorát mi to jde jen jednosměrně, ale s tím už si poradím
MSI K8N Neo2-54G, 1024 DDR Ram, GeForce 7600 GT (pasivní chlazení), 120GB UATA HDD Western Digital, LCD SyncMaster 710N, DVD-RW ASUS 1608-PS2, zdroj KME 400W, SoundBlaster 5.1 Live!, OS Xubuntu 7.10 + WinXP SP2
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“