global warranty

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Duskyrose
Nováček
Nováček

global warranty

Příspěvek od Duskyrose »

Mohli by ste mi prosim poradit, jak zjistim, zda li ma spolocnost HP global warranty? Chcel by som kupit NTB v USA a nevim, jestli mi ho doma opravi. Jak je to s VAT? Pri konfigurovani zobrazena cena je s ni, nebo bez ni? Dekuji za radu:)
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: global warranty

Příspěvek od sh »

Duskyrose píše:Mohli by ste mi prosim poradit, jak zjistim, zda li ma spolocnost HP global warranty? Chcel by som kupit NTB v USA a nevim, jestli mi ho doma opravi. Jak je to s VAT? Pri konfigurovani zobrazena cena je s ni, nebo bez ni? Dekuji za radu:)
HP ma EU warranty, global si musis dokoupit :wink:
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Duskyrose
Nováček
Nováček

Příspěvek od Duskyrose »

Cize ked si kupim NTB v USA, mam zaruku v EU? Cize si ho mozem nechat servisovat v EU?
Duskyrose
Nováček
Nováček

Příspěvek od Duskyrose »

A co tak Dell? Pocul som, ze s HP by bol problem so servisom, pretoze v USA ponukaju radu HP PAvilion a u nas sa Paviliony nerobia.
Cize ma Dell EU zaruku? Je to kvalitna znacka, cize dufam, ze ju ani nebudem potrebovat, ale chystam sa kupit si dost drahy notas, tak chcem sa uistit.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Duskyrose píše:Cize ked si kupim NTB v USA, mam zaruku v EU? Cize si ho mozem nechat servisovat v EU?
ne jak pisu , kdyz koupis v USA tak mas na USA, kdyz v EU tak mas na EU, kdyz chces celosvetovou tj global warranty , tak musis priplatit par tisic :wink:

DELL ma mezinarodni support ovsem zalezi jaky typ, dle typu a ceny mas vic typu zaruk atd
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
MazeGen
Nováček
Nováček

Příspěvek od MazeGen »

Nevím jak v USA, ale já sem zrovna včera volal do HP (do Prahy) a bylo mi řečeno, že ta standardní jednoroční záruka na notebooky je celosvětová. Její prodložení na 3 roky stojí okolo 260 € (kód UC909E).
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

MazeGen píše:Nevím jak v USA, ale já sem zrovna včera volal do HP (do Prahy) a bylo mi řečeno, že ta standardní jednoroční záruka na notebooky je celosvětová. Její prodložení na 3 roky stojí okolo 260 € (kód UC909E).
zalezi na prodejci, na 99% global nema , btw u HP sedi blondyny a vedej prd... ja volal primo produktakovy HP do ATC :wink:
Duskyrose
Nováček
Nováček

Příspěvek od Duskyrose »

Ktore z tychto rozsireni zaruk mi z toho spravia globalnu?
3 Year On-site Business Mobility Plan [add $399 or $11/month2
2 Yr On-Site Mobility Plan (Mail-in Rebate) [add $269 or $8/month2
2 Year On-site Economy Plan (Mail-in Rebate) [add $150 or $4/month2
3 Year On-site Economy Plan (Mail-in Rebate) [add $230 or $6/month21 Year Mail-in Economy Plan [Included in Price?
To je pri konfigurovani.
A keby som nahodou nemal zaruku, ako je to so servisom? Je drahy? Da sa vlastne nejako NTB opravit, ak nie je v zaruke?
MazeGen
Nováček
Nováček

Příspěvek od MazeGen »

sh píše:zalezi na prodejci, na 99% global nema , btw u HP sedi blondyny a vedej prd... ja volal primo produktakovy HP do ATC :wink:
Uff, už sem z těch HP carepacků dost popletenej, na HP říkaj něco jinýho, na atcomp.cz říkaj něco jinýho, tady říkaj něco jinýho... :x (zrovna se chystám koupit nx6125).
Jinak šlo o blondýna ;)
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

MazeGen píše:
sh píše:zalezi na prodejci, na 99% global nema , btw u HP sedi blondyny a vedej prd... ja volal primo produktakovy HP do ATC :wink:
Uff, už sem z těch HP carepacků dost popletenej, na HP říkaj něco jinýho, na atcomp.cz říkaj něco jinýho, tady říkaj něco jinýho... :x (zrovna se chystám koupit nx6125).
Jinak šlo o blondýna ;)
kdyz to rika produktak HP, kterej jich proda mesicne stovky , tak vi asi co rika :roll: nejaka prsata koza, co ma akorat peknej hlas v HP vi o tom hovno.. ten blondyn to sami..
MazeGen
Nováček
Nováček

Příspěvek od MazeGen »

sh: tak vidím, že zítra volám do ATC a ověřím si, co mě řekli v HP :nervous:
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

MazeGen píše:sh: tak vidím, že zítra volám do ATC a ověřím si, co mě řekli v HP :nervous:
jj volej textorise :wink:
MazeGen
Nováček
Nováček

Příspěvek od MazeGen »

textorise? Jako pana Textorise? Podobný jméno sem nikdy neslyšel...
Duskyrose
Nováček
Nováček

Příspěvek od Duskyrose »

To som pisal o dell zarukach:)
User[CZ]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od User[CZ] »

Já si hodlam koupit v Kanade IBM/Lenovo T43 2686DHU a doufam ze kdyz mi to sem potom znamej priveze a pripadne(doufam ze nikdy) by se mi na tom neco rozbilo tak ze to u nas vemu na ferovku do servisu a bude to ok ale nevim jestli se nepletu. proto se taky ptam

Mám na Vas otazu jak to pak budete delat s klavesnici- myslim ze bude mit jiny rozlozeni atd. A jak se adapterem mam takovyho dojma ze tam maj jiny zasuvky :)
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

jj maji jine napeti (snad 110V, tohle bude vedet urcite OBR), klavesnice neni az zase takova vada a da se sehnat i CR, ovsem napejeni budes muset realizovat pres nejaky transformator ci redukci?napis obrovi, ten ma s USA velky zkusenosti :wink:
MazeGen
Nováček
Nováček

Příspěvek od MazeGen »

sh píše:
MazeGen píše:sh: tak vidím, že zítra volám do ATC a ověřím si, co mě řekli v HP :nervous:
jj volej textorise :wink:
Tak to vypadá, že jste mě s Textorisem pěkně vypekli ;) Volal sem mu a ochotně mi řekl co a jak. Potvrdil, co říkals.

Před nějakou dobou sem ale koupil HP nx6125. Příručka Limited Warranty and Technical Support říká toto: (omezenou zárukou se myslí základní záruka 1 rok)
(...) Tato omezená záruka je platná ve všech zemích a může být uplatňována v libovolné zemi nebo regionu, v nichž společnost HP nebo její autorizovaní poskytovatelé služeb nabízejí záruční servis, který se řídí pravidly a podmínkami uvedenými v této v této omezené záruce. (...)
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

hm a neni to neco novejsiho?kdy si ten ntb kupoval?
MazeGen
Nováček
Nováček

Příspěvek od MazeGen »

Koupil sem ho 13.3.2006.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

ja se tedy schvalne optam .) protoze by byl masakr , kdyby clovek , ktery prodava nejvic HP veci v CR nevedel takovou stryktni vec .)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“