global warranty
Moderátor: Don
- Duskyrose
- Nováček
-
global warranty
Mohli by ste mi prosim poradit, jak zjistim, zda li ma spolocnost HP global warranty? Chcel by som kupit NTB v USA a nevim, jestli mi ho doma opravi. Jak je to s VAT? Pri konfigurovani zobrazena cena je s ni, nebo bez ni? Dekuji za radu:)
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: global warranty
HP ma EU warranty, global si musis dokoupitDuskyrose píše:Mohli by ste mi prosim poradit, jak zjistim, zda li ma spolocnost HP global warranty? Chcel by som kupit NTB v USA a nevim, jestli mi ho doma opravi. Jak je to s VAT? Pri konfigurovani zobrazena cena je s ni, nebo bez ni? Dekuji za radu:)
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- Duskyrose
- Nováček
-
- Duskyrose
- Nováček
-
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ne jak pisu , kdyz koupis v USA tak mas na USA, kdyz v EU tak mas na EU, kdyz chces celosvetovou tj global warranty , tak musis priplatit par tisicDuskyrose píše:Cize ked si kupim NTB v USA, mam zaruku v EU? Cize si ho mozem nechat servisovat v EU?
DELL ma mezinarodni support ovsem zalezi jaky typ, dle typu a ceny mas vic typu zaruk atd
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
- MazeGen
- Nováček
-
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
zalezi na prodejci, na 99% global nema , btw u HP sedi blondyny a vedej prd... ja volal primo produktakovy HP do ATCMazeGen píše:Nevím jak v USA, ale já sem zrovna včera volal do HP (do Prahy) a bylo mi řečeno, že ta standardní jednoroční záruka na notebooky je celosvětová. Její prodložení na 3 roky stojí okolo 260 € (kód UC909E).
- Duskyrose
- Nováček
-
Ktore z tychto rozsireni zaruk mi z toho spravia globalnu?
3 Year On-site Business Mobility Plan [add $399 or $11/month2
2 Yr On-Site Mobility Plan (Mail-in Rebate) [add $269 or $8/month2
2 Year On-site Economy Plan (Mail-in Rebate) [add $150 or $4/month2
3 Year On-site Economy Plan (Mail-in Rebate) [add $230 or $6/month21 Year Mail-in Economy Plan [Included in Price?
To je pri konfigurovani.
A keby som nahodou nemal zaruku, ako je to so servisom? Je drahy? Da sa vlastne nejako NTB opravit, ak nie je v zaruke?
3 Year On-site Business Mobility Plan [add $399 or $11/month2
2 Yr On-Site Mobility Plan (Mail-in Rebate) [add $269 or $8/month2
2 Year On-site Economy Plan (Mail-in Rebate) [add $150 or $4/month2
3 Year On-site Economy Plan (Mail-in Rebate) [add $230 or $6/month21 Year Mail-in Economy Plan [Included in Price?
To je pri konfigurovani.
A keby som nahodou nemal zaruku, ako je to so servisom? Je drahy? Da sa vlastne nejako NTB opravit, ak nie je v zaruke?
- MazeGen
- Nováček
-
Uff, už sem z těch HP carepacků dost popletenej, na HP říkaj něco jinýho, na atcomp.cz říkaj něco jinýho, tady říkaj něco jinýho... (zrovna se chystám koupit nx6125).sh píše:zalezi na prodejci, na 99% global nema , btw u HP sedi blondyny a vedej prd... ja volal primo produktakovy HP do ATC
Jinak šlo o blondýna
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
kdyz to rika produktak HP, kterej jich proda mesicne stovky , tak vi asi co rika nejaka prsata koza, co ma akorat peknej hlas v HP vi o tom hovno.. ten blondyn to sami..MazeGen píše:Uff, už sem z těch HP carepacků dost popletenej, na HP říkaj něco jinýho, na atcomp.cz říkaj něco jinýho, tady říkaj něco jinýho... (zrovna se chystám koupit nx6125).sh píše:zalezi na prodejci, na 99% global nema , btw u HP sedi blondyny a vedej prd... ja volal primo produktakovy HP do ATC
Jinak šlo o blondýna
- MazeGen
- Nováček
-
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- MazeGen
- Nováček
-
- User[CZ]
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Já si hodlam koupit v Kanade IBM/Lenovo T43 2686DHU a doufam ze kdyz mi to sem potom znamej priveze a pripadne(doufam ze nikdy) by se mi na tom neco rozbilo tak ze to u nas vemu na ferovku do servisu a bude to ok ale nevim jestli se nepletu. proto se taky ptam
Mám na Vas otazu jak to pak budete delat s klavesnici- myslim ze bude mit jiny rozlozeni atd. A jak se adapterem mam takovyho dojma ze tam maj jiny zasuvky
Mám na Vas otazu jak to pak budete delat s klavesnici- myslim ze bude mit jiny rozlozeni atd. A jak se adapterem mam takovyho dojma ze tam maj jiny zasuvky
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jj maji jine napeti (snad 110V, tohle bude vedet urcite OBR), klavesnice neni az zase takova vada a da se sehnat i CR, ovsem napejeni budes muset realizovat pres nejaky transformator ci redukci?napis obrovi, ten ma s USA velky zkusenosti
- MazeGen
- Nováček
-
Tak to vypadá, že jste mě s Textorisem pěkně vypekli Volal sem mu a ochotně mi řekl co a jak. Potvrdil, co říkals.sh píše:jj volej textoriseMazeGen píše:sh: tak vidím, že zítra volám do ATC a ověřím si, co mě řekli v HP
Před nějakou dobou sem ale koupil HP nx6125. Příručka Limited Warranty and Technical Support říká toto: (omezenou zárukou se myslí základní záruka 1 rok)
(...) Tato omezená záruka je platná ve všech zemích a může být uplatňována v libovolné zemi nebo regionu, v nichž společnost HP nebo její autorizovaní poskytovatelé služeb nabízejí záruční servis, který se řídí pravidly a podmínkami uvedenými v této v této omezené záruce. (...)
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: