Mám menší problém s touto mechanikou. Vše je na Pentium II 450, 128 SDRam, systém je win XP bez jakýchkoliv SP.
Systém mechaniku našel, ale když do ní dám jakýkoliv disk tak zmizí z počítače, mechanika nejde otevřít a stále načítá disk. Po instalaci Nera 6.3 jsem dokonce začal zapisovat na DVD-RW ale zápis se nedokončil ( restartoval jsem PC ). Poté jsem zkusil smazat disk ale nero 6.3 mi oznámilo že mechanika neumí mazat DVD-RW a ukončilo se. Když jsem zkusil nero 6.6 tak začlo mazat a po chvilce vyhlásilo totéž.
Ty problémy s mizením mechaniky jsou pořád jen když jede nero tak se dá s diskem alespoň částečně pracovat. Hlavní problém je, jestli opradu neumí mazat přepisovatelná DVD. Zdá se mi to jako hloupost aby neuměla. Díval jsem se na stránky výrobce ale tam jsem nic nevyčetl. Potřeboval bych to vědět, to ostatní mě tak netíží byl to jenom test, mechanika je do nového PC.
Benq DW1650 umi mazat RW ?, stare PC
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Oneeye_IO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Benq DW1650 umi mazat RW ?, stare PC
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe