Acer 3023Wlmi, problem s Wifi

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
DJ Juris
Nováček
Nováček

Acer 3023Wlmi, problem s Wifi

Příspěvek od DJ Juris »

Zdravim, mam Acer 3023Wlmi, vsechno funguje skvele, az na wifi. Ta nemůže najít většinu okolnich sití, které jdou bezproblému najit na jinych NB. Také, kdyz chci vytvorit novou sit a zadavam SSID, vzdy to vyhodi hlasku,ohledne pouziti nespravnych znaku, ikdyž je vše v pořadku. Mate nekdo s timto problemem nejake zkusenosti?
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

reinstall ovládacího programu pro kartu nepomáhá?

zkoušel jsi vypnout obslužný program a obsluhovat to přímo nativním ovladačem windows (pokud tam máš XP)?
Francie ... sladká Francie
D.U.K.E.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.U.K.E. »

jo, mám podobnej problém a asi to bude v driverech, protože při instalaci tam byly dva jeden pro 802.11 a,b,g a jeden jen om pro g, a musel jsem nainstalovat oba, a teď mi notes hlásí že má síťovku broadcom 802.11 g.......tak nevím kde je zádrhel, poraďte pls.....
DJ Juris
Nováček
Nováček

Příspěvek od DJ Juris »

D.U.K.E. píše:jo, mám podobnej problém a asi to bude v driverech, protože při instalaci tam byly dva jeden pro 802.11 a,b,g a jeden jen om pro g, a musel jsem nainstalovat oba, a teď mi notes hlásí že má síťovku broadcom 802.11 g.......tak nevím kde je zádrhel, poraďte pls.....
Ja sem to zkousel nejdriv s tim jednim, potom i s tim druhym a nic. Nezmenilo se to ani po reinstalu windows...Fakt me to stve
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“