jo na ty karte je napsano CGA - 9228TVD
Radeon 9000 Pro 128MB DVI,Dsub,Tv-Out,pameti Samsung
Moderátoři: morke, Walker1134
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Radeon 9000 Pro 128MB DVI,Dsub,Tv-Out,pameti Samsung
Nemate nekdo bios na tuto kartu? Je tedy koupena jako Club3D,ale kdyz jsem sejmul nalepku z vetraku, objevilo se "powered by ATI" logo... potreboval bych bios, protoze jsem ji flashnul biosem ze Saphire Radeon 9000 Atlantis Pro a nejde mi u ni TV out
pokud nekdo mate bios na 128mb verzi s funkcnim TV outem, prosim pomozte, jsem uz zoufaly 
- kotas
- Středně pokročilý

Re: Radeon 9000 Pro 128MB DVI,Dsub,Tv-Out,pameti Samsung
Stahnes ze stranek www.techpoerup.comno_-_name píše:Nemate nekdo bios na tuto kartu? Je tedy koupena jako Club3D,ale kdyz jsem sejmul nalepku z vetraku, objevilo se "powered by ATI" logo... potreboval bych bios, protoze jsem ji flashnul biosem ze Saphire Radeon 9000 Atlantis Pro a nejde mi u ni TV outpokud nekdo mate bios na 128mb verzi s funkcnim TV outem, prosim pomozte, jsem uz zoufaly
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
s zadnym tim biosem mi ten tv out nejde
( jaky ma mit ta karta takty? je to 275/250? zkousel jsem snad vsechno,ale porad to nejde, kdyz zapnu "vynucenou detekci tv" tak se sice zobrazi cervene tlacitko a da se to "zapnout" ale ve vysledku se to nijak neprojevi... akorat se u popisky ve windowsackejch vlastnostech napise ze je "vice monitoru na radeon bla bla" a u radeon secondary nic... a ani na ten druhy nejde "rozsirit plocha" prosim hilfe ted si pripadam jak maximalni lama
potrebuju nejspis nekoho se stejnou kartou ze ?
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: