Nefunguje přímý skok na stránku

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Nefunguje přímý skok na stránku

Příspěvek od TomV »

Už od začátku, co se sem chodím vybavovat :-) pozoruju, že mi nefunguje přímý skok na danou stránku threadu v seznamu threadů... Vždycky mě to hodí na první stránku a musím si tu (třeba poslední) požadovanou nakliknout až tam. Je to nějaká všeobecně známá chyba, nebo je závada na mém přijímači ? Tím je btw, Opera 7.23...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

na mém přijímači :-D (win2k sp4 cz + mozilla 1.5 nebo ie6.0 sp1) se závada neprojevuje :oops:

počkáme, jestli se ozve někdo další...
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Me to slape taky v pohode (winxp, netcaptor + IE6 sp1 )

Ale nefunguje mi trochu jina vec. Kdyz sem v seznamu neprectenych threadu, tak si jednotlive thready bezproblemu oteviram v novem okne. Ale kdyz vlezu primo do nejakeho sekce a udelam to same, tak mi to ten thread otevre v novem i aktualnim okne.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Me to jede taky v pohode. Mam Win XP Pro SP1+MyIE2 a vse v poho.
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Pajik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajik »

Mě také v pohodě....
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Scorp »

tohle se mi už taky několikrát stalo a občas ještě stává :( (XP IE6)
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

tohle se me stava pouze kdyz nemam svuj den a na to male cislo se netrefim...ono kdyz se trefis kamkoliv jinam je to automaticky prvni stranka...nastesti vetsinou mam pevnou ruku a neni problem :oops:

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
miho
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miho »

To co popisuje Jirka Drak je pravdepodobne chyba na prijmaci protoze zadne odkazy tady nemaji urceny target ani zadny JS, ktery by to mohl zpusobovat.

To co popisuje TomV je chyba prijmace zcela urcite. Na strance jsou odkazy s vice parametry uvedeny presne podle W3C tedy neni tam primo ale

Kód: Vybrat vše

& a m p ;
jako oddelovac parametru. A toto Opera jaksi nechape. Odkaz pak vypada treba takto

Kód: Vybrat vše

viewtopic.php?t=4531& a m p;start=20
coz je naprosto korektni. Takze stiznosti -> autori opery. Prozatimni reseni - pouzivat ikonku sipky za jmenem posledniho prispivatele pro skok na posledni prispevek.

Pozn: do toho ampu jsem musel nasekat mezery jinak to editor prevede spet na &.
Špidla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Špidla »

Nic proti, ale chyba je ve zde použitém templatu :wink:
Podle mě by pomohlo zrušení odkazu celé tabulky z příspěvkem
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Špidla píše:Nic proti, ale chyba je ve zde použitém templatu :wink:
Podle mě by pomohlo zrušení odkazu celé tabulky z příspěvkem
???
..
Špidla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Špidla »

Mám na mysli že by to možná v Opeře fungovalo kdyby jako odkaz nebyla celá tabulka s názvem příspěvku. Nebo nechte na výběr i originál styl SubSilver který je bez problémů :wink:

Obrázek
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

me to obcas dela v mailu - kliknu na odkaz a pct mi napise ze pozadovane tema nelze najit,, nebo neco v tom smyslu. kdyz se ale proklikam rucne tak ho najdu na tom samym miste! (takze zadny presuny..) a to jedu MSIE 6 SP1, XP Pro SP1.. Outlook 2000
ASUS F3T
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

mne to tiez ide ale ked my sem tam niekedy pride mail ze niekdo pridal prispevok tak sem tam to vyhodi ze theard nieje :?
miho
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miho »

martin_CZ píše:me to obcas dela v mailu - kliknu na odkaz a pct mi napise ze pozadovane tema nelze najit,, nebo neco v tom smyslu. kdyz se ale proklikam rucne tak ho najdu na tom samym miste! (takze zadny presuny..)
Preposli mi ten mail... to by se melo stat jen tehdy, kdyz nekdo ten odkazovany prispevek vymaze.
martin_CZ píše:a to jedu MSIE 6 SP1, XP Pro SP1.. Outlook 2000
Gratuluju :wink:
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

miho píše:
martin_CZ píše:a to jedu MSIE 6 SP1, XP Pro SP1.. Outlook 2000
Gratuluju :wink:
..tim sem myslel ze mam to co asi vetsina lidi..., ne ze to je nejaka vyhra.
ASUS F3T
miho
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miho »

Jo ja uz tomu rozumim, tam neni problem s tim &amp ; em. Opera zrejme spusti event onclick nadrizeneho prvku <td> ikdyz ten by mel byt zachycen uz tim hrefem...
ICE29
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE29 »

Ešte k tym odkazom v Opere - ako to maju spravené na OC.cz, keď na tom fóre to ide v pohode aj cez operu?
Pentium 4 s HT 2,8@3,41GHz 1,675V v BIOSe || MSI-865PE Neo2-PFS|| 2x512MB A-Data Vitesta566@488|| Sapphire Rad.X800Pro 555/1128 12pip only || 2x17"LCD Acer1721 & NEC AS71VM || HDD WDC 200GB JD 2x WDC 160GB JB || TEAC DW-552G || Pioneer DVR-107D || SB Audigy Platinum || Repro 5.1 CS DTT2200 || Pinnacle PCTVpro || HP DJ5550 || HP SJ4470c || Enermax EG-465AX
miho
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miho »

ICE29 píše:Ešte k tym odkazom v Opere - ako to maju spravené na OC.cz, keď na tom fóre to ide v pohode aj cez operu?
Tam nemaji klikatelny cely prvek <TD> ... Az bude trochu vice casu tak dame do profilu moznost tuto ficurku vypnout.
ICE29
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE29 »

Okej :)
Pentium 4 s HT 2,8@3,41GHz 1,675V v BIOSe || MSI-865PE Neo2-PFS|| 2x512MB A-Data Vitesta566@488|| Sapphire Rad.X800Pro 555/1128 12pip only || 2x17"LCD Acer1721 & NEC AS71VM || HDD WDC 200GB JD 2x WDC 160GB JB || TEAC DW-552G || Pioneer DVR-107D || SB Audigy Platinum || Repro 5.1 CS DTT2200 || Pinnacle PCTVpro || HP DJ5550 || HP SJ4470c || Enermax EG-465AX
johny128
Začátečník
Začátečník

Re: Nefunguje přímý skok na stránku

Příspěvek od johny128 »

TomV píše:Už od začátku, co se sem chodím vybavovat :-) pozoruju, že mi nefunguje přímý skok na danou stránku threadu v seznamu threadů... Vždycky mě to hodí na první stránku a musím si tu (třeba poslední) požadovanou nakliknout až tam. Je to nějaká všeobecně známá chyba, nebo je závada na mém přijímači ? Tím je btw, Opera 7.23...
presne to iste robi aj mne.Na IE 6 SP1 islo vsetko v pohode ale na Linuxackom Konqueror-i si ma hodi najprv na prvu stranu a az potom si mozem tuknut na inu :(
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“