Nefunguje přímý skok na stránku
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Nefunguje přímý skok na stránku
Už od začátku, co se sem chodím vybavovat
pozoruju, že mi nefunguje přímý skok na danou stránku threadu v seznamu threadů... Vždycky mě to hodí na první stránku a musím si tu (třeba poslední) požadovanou nakliknout až tam. Je to nějaká všeobecně známá chyba, nebo je závada na mém přijímači ? Tím je btw, Opera 7.23...

The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- MaWa
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý
-
Me to slape taky v pohode (winxp, netcaptor + IE6 sp1 )
Ale nefunguje mi trochu jina vec. Kdyz sem v seznamu neprectenych threadu, tak si jednotlive thready bezproblemu oteviram v novem okne. Ale kdyz vlezu primo do nejakeho sekce a udelam to same, tak mi to ten thread otevre v novem i aktualnim okne.
Ale nefunguje mi trochu jina vec. Kdyz sem v seznamu neprectenych threadu, tak si jednotlive thready bezproblemu oteviram v novem okne. Ale kdyz vlezu primo do nejakeho sekce a udelam to same, tak mi to ten thread otevre v novem i aktualnim okne.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Me to jede taky v pohode. Mam Win XP Pro SP1+MyIE2 a vse v poho.
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Pajik
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Paja
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
To co popisuje Jirka Drak je pravdepodobne chyba na prijmaci protoze zadne odkazy tady nemaji urceny target ani zadny JS, ktery by to mohl zpusobovat.
To co popisuje TomV je chyba prijmace zcela urcite. Na strance jsou odkazy s vice parametry uvedeny presne podle W3C tedy neni tam primo ale jako oddelovac parametru. A toto Opera jaksi nechape. Odkaz pak vypada treba takto
coz je naprosto korektni. Takze stiznosti -> autori opery. Prozatimni reseni - pouzivat ikonku sipky za jmenem posledniho prispivatele pro skok na posledni prispevek.
Pozn: do toho ampu jsem musel nasekat mezery jinak to editor prevede spet na &.
To co popisuje TomV je chyba prijmace zcela urcite. Na strance jsou odkazy s vice parametry uvedeny presne podle W3C tedy neni tam primo
Kód: Vybrat vše
&
& a m p ;
viewtopic.php?t=4531& a m p;start=20
Pozn: do toho ampu jsem musel nasekat mezery jinak to editor prevede spet na &.
- Špidla
- Začátečník
- Lemra
- Čestný člen
- Špidla
- Začátečník
- martin_CZ
- Začátečník
- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- JanoF
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Preposli mi ten mail... to by se melo stat jen tehdy, kdyz nekdo ten odkazovany prispevek vymaze.martin_CZ píše:me to obcas dela v mailu - kliknu na odkaz a pct mi napise ze pozadovane tema nelze najit,, nebo neco v tom smyslu. kdyz se ale proklikam rucne tak ho najdu na tom samym miste! (takze zadny presuny..)
Gratulujumartin_CZ píše:a to jedu MSIE 6 SP1, XP Pro SP1.. Outlook 2000

- martin_CZ
- Začátečník
- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE29
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ešte k tym odkazom v Opere - ako to maju spravené na OC.cz, keď na tom fóre to ide v pohode aj cez operu?
Pentium 4 s HT 2,8@3,41GHz 1,675V v BIOSe || MSI-865PE Neo2-PFS|| 2x512MB A-Data Vitesta566@488|| Sapphire Rad.X800Pro 555/1128 12pip only || 2x17"LCD Acer1721 & NEC AS71VM || HDD WDC 200GB JD 2x WDC 160GB JB || TEAC DW-552G || Pioneer DVR-107D || SB Audigy Platinum || Repro 5.1 CS DTT2200 || Pinnacle PCTVpro || HP DJ5550 || HP SJ4470c || Enermax EG-465AX
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE29
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Okej 

Pentium 4 s HT 2,8@3,41GHz 1,675V v BIOSe || MSI-865PE Neo2-PFS|| 2x512MB A-Data Vitesta566@488|| Sapphire Rad.X800Pro 555/1128 12pip only || 2x17"LCD Acer1721 & NEC AS71VM || HDD WDC 200GB JD 2x WDC 160GB JB || TEAC DW-552G || Pioneer DVR-107D || SB Audigy Platinum || Repro 5.1 CS DTT2200 || Pinnacle PCTVpro || HP DJ5550 || HP SJ4470c || Enermax EG-465AX
- johny128
- Začátečník
Re: Nefunguje přímý skok na stránku
presne to iste robi aj mne.Na IE 6 SP1 islo vsetko v pohode ale na Linuxackom Konqueror-i si ma hodi najprv na prvu stranu a az potom si mozem tuknut na inuTomV píše:Už od začátku, co se sem chodím vybavovatpozoruju, že mi nefunguje přímý skok na danou stránku threadu v seznamu threadů... Vždycky mě to hodí na první stránku a musím si tu (třeba poslední) požadovanou nakliknout až tam. Je to nějaká všeobecně známá chyba, nebo je závada na mém přijímači ? Tím je btw, Opera 7.23...