na LCD nemůžu hrát WWP, proč??

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
BLOOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

na LCD nemůžu hrát WWP, proč??

Příspěvek od BLOOR »

Mám novej monitor Acer 1716s a nemůžu už hrát WWP (Worms World Party) a to mě docela štve, protože tu starou 2D hru mám fakt rád. Problém je v tom, že když ji spustím tak na monitoru mi hra běží děsně pomalu jakoby 1 fotka za 3 sekundy. LCD mám připojený přes analog, jinej konektor tam nebyl takže má signál jako CRT ne? V tom to právě nechápu, jakto že mi to na CRT jde v poho a na LCD nejde. Ví někdo jak to vyřešit a nebo prostě starý hry nejdou na LCD-čkách? Poznámkdy typu "je to šunt" si nechce plz, vím že neni nejlepší, ale mě bohatě stačí.
Enttee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Enttee »

No hele, ja sem proroper ve WWP a opravdu bych nechtel mit tvuj problem :P , skusil bych dat redukci z toho analog vystupu lcd, na dvi grafiky. Jak si rikal ze nechces slyset že je to "šunt", tak ti rikam ze je to sr*č,.... :)
P4 Press 3@3,4Ghz; 2x1Gb Corsair CL2 DDR1, MSI 4200Ti 8x 310/610 ; Mozno i hdd, :)
Ibm T60 1400x1050
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Enttee a BLOOR píše:blablabla...kopice paurgejmrskejch týnejdžrovskejch keců...blablabla
tohle si pánové řešte na xchatu, popř. gamezone nebo jak se to teď jmenuje :x

Bohužel tě musím zklamat, tahle hra je dost mizerně napsaná a funguje dobře jen na "zaručené konfiguraci a OS", na čemkoli jiném nastávají problémy (nejede na většině lcd, dualmonitor, problémy jí dělá swap do windows a některé grafické karty, resp. jejich ovladače). Závěrem... WWP si na tom zřejmě nezahraješ :(
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

NoTHX píše:
Enttee a BLOOR píše:blablabla...kopice paurgejmrskejch týnejdžrovskejch keců...blablabla

Bohužel tě musím zklamat, tahle hra je dost mizerně napsaná a funguje dobře jen na "zaručené konfiguraci a OS", na čemkoli jiném nastávají problémy (nejede na většině lcd, dualmonitor, problémy jí dělá swap do windows a některé grafické karty, resp. jejich ovladače). Závěrem... WWP si na tom zřejmě nezahraješ :(
A preco to nejde? Ved neni hre jedno,ci posiela signal po takom istom kabli pre LCD, a ci pre CRT? Neni problem v rozlisenie,alebo v nejakych tychto drobnostiach? :?
BLOOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BLOOR »

NoTHX píše:

takže je to asi jedno, prostě si už nezahraju. Ještě počkám jestli někdo něco napíše

//EDIT Jasper - promazáno OT
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“