Codec či přehrávač (PC) formátu mp4

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Čepi
Nováček
Nováček

Codec či přehrávač (PC) formátu mp4

Příspěvek od Čepi »

... zdarec lidi ...
... nevite o ňákym codecu abych mohl přehrát formát mp4 v např. BS Player, WMP 9,10 atd. ... ??? ... nebo přehrávač kterej tento formát podporuje (ne Quick Time) ...
... nebo jestli by šlo kdybych v Neru vypalil ten "film" v tom formatu mp4 na DVD (aby mi to jelo v DVD přehrávači - Philips DVP620VR) ... popř. jak ? ...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

http://cccp-project.net

DVD je MPEG2 takže tam to fungovat nejspíš nebude
ignorelist: kremrole a dezoláti
Čepi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Čepi »

Jsem myslel jako že bych v Neru dal vypalit jako film na DVD ... fakt by to nešlo? ... na PC sem už to rozjel ... ale v TV by to mělo lepší efekt (a líp se sleduje film když se u něj leží, jí a pije; u PC mam jenom židlu a na zbytek neni misto), a kvůli zvukovym možnostem (ty jsou lepši než u PC) ...
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Codec či přehrávač (PC) formátu mp4

Příspěvek od Trinom »

Čepi píše: ... nevite o ňákym codecu abych mohl přehrát formát mp4 v např. BS Player, WMP 9,10 atd. ... ???
No, měl by to umět K-Lite Mega Codec Pack ve volbě Power User (snad to píšu správně).
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Čepi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Čepi »

Jo tento Codec mi pomohl ... na PC už (jak jsem psal) mě to jede ... teď to ještě ňák dostat na DVDčko ...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“