Knights of the temple 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Knights of the temple 2

Příspěvek od Rajče »

Hraje to už někdo? Jedničku jsem dojel 4x :D , tak by mě zajímalo, jestli má cenu si kupovat dvojku a jestli je stejně hratelná, jako jednička...

EDIT : mno...jak tak koukám na screeny a vzpomínám na hraní jedničky, tak do toho asi půjdu - naštěstí to prodávaj za rozumnou cenu ( 899,- ), kterou jsem ochotnej za hru dát...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Já bych si to osobně asi nekoupil. Ale když tě nadchla jednička, tak asi není co řešit :).

Jedničku jsem dohrál (jen 1x), líbilo se, ale zase tak unešen jsem z toho nebyl.
show must go on..
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Takže mám a hraju...a je to dost jinak pojetá hra, než byla jednička...v jedničce jste prostě jen šli po přesně dané cestičce a rubali vše, co se vám postavilo do cesty...tady máte mnohem větší volnost a kolikrát musíte "pátrat", kam se pro danou věc vypravit...máte mapu s lokacemi a sami se můžete rozhodnout, kam jet dál a každou lokaci můžete navštívit x krát...můžete se bavit s postavama ve městech, kupovat, atd...prostě mnohem, mnohem komplexnější hra, než jednička (dá se říci, že úplně jiná hra, než jednička)...je tu i určitý vývoj charakteru, ale nechtěl bych to přirovnávat k vývoji charakteru v RPG :wink: ..jenom takový lehký možnosti, kam investovat získané zkušenostní bodíky...zatim jsem s tim spokojenej, ačkoliv jsem přeci jenom čekal hru podobnou jedničce a ne tohle :roll: ....

Tak to jentak moje postřehy pro nějakého eventuálního zájemce o tuhle hru...i když, jaktak koukám, s jakym ohlasem se to tu potkalo, tak jich asi moc nebude :roll:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“