Rada s výběrem levných přesto kvalitních firemních notesů.

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Rada s výběrem levných přesto kvalitních firemních notesů.

Příspěvek od Luk »

Rada potřebujem nakoupit asi tak 5-6 notesů do firmy levných jsou oemzené výdaje.Uvažoval jsem o 5ti notesech s Pentiem III-M
a dyžtak případně jedním kusem na kterém budou běžet náročnější věcičky s Pentium 4-M.
Potřebujem ve firmě levné ale kvalitní notesy,které se budou přenášet omezeně,jiank budou někde na stolech nebo jinde ale u zásuvky.Potřebujem pevné notesy co vydrží.
Bohužel IBMek je jak máku a obdobné Toshiby třeba Tecry zhruba jako mám ja doma taky nikde nevidím.Být velký vběr Toshib nebo IBM tak
vemu a neptám se ale bohuže neni hlavne skvělé tecry s wifi a jinými parádičkama už nejsoul.IBM taky pomálu z výkonějších jen drahá T30 ze slabších T20 serie.
Nejvíce je nyní dostupnost Compaq,pak Dell.
Na výběr mám toto:

Compaq EVO N600c
PIII -M 1000,256Mb Ram,hardisk 20Gb,Radeon 16Mb,DVD Rom,
14.1TFT,Lan 10/100,modem,irda,pmcia
záruka 1/2rok
za 12900kč
možno přidat Ram až 256Mb modul za 1900kč

Compaq EVO N410c
PIII -M 1200,256Mb Ram,hardisk 20Gb,Radeon 4M?? b,DVD Rom,
121TFT,Lan 10/100,modem,irda,pmcia
záruka 1/2rok
za 14000kč
nevýhodou je že notes nemá v sobě zabudovanou mechaniku je v doku

-------------------------------------------------------
Compaq EVO N600c
PIII -M 1200,256Mb Ram,hardisk 30Gb,Radeon 16Mb,DVD Rom,
záruka 1rok
za 14.600kč
možno přidat Ram až 128Mb modul za 590kč

----------------------------------------------------------------
Compaq EVO N610c
P4-M 1800,512Mb Ram,hardisk 30Gb,Radeon 7500 32Mb,DVD Rom,
záruka 1rok
za 17500kč
---------------------------------------------------------------

Dell C610 -dobrý ale není nějak extra pevný :x
PIII-M 1000,256Mb Ram,hardisk 20Gb,Radeon 16Mb,Cd Rom,
záruka 1/2rok
za 14000kč

----------------------------------------------------------------

IBM ThinkPad T23
PIII-M 1000,256Mb Ram,hardisk 20Gb,S3 Savage 16Mb,DVD Rom,
záruka 1rok
opraveno: za 12000kč
možnost přikoupit bohužel jen 128Mb Ram za 400kč
a za doplatek 1200kč výměna hardisku za Toshibu 5400rpm,40Gb,8Mb cache

----------------------------------------------------------------------
Notebooky byly vybrány od firem jež se zabývají prodejem repasů a ceny jsou s dph.Tyto modely a příplatky k nimy byly vybrány od 3prodejců repasů.
Pište své názory.
PS.nový notes pro firmu emá smysl slušné nové notesy stojejí 18000kč a více takže 5x18000kč nebo dokonce 6x18000kč ,nelze.
Hlavne jde o minimální poruchovost,pevnost,robustnost.
PS.jen škoda že nemají všechny cdrw mechaniky ale jsou tam taky za přílatek ne veliky ale něco stojejí,ale skoro za stejnou cenu jsou příplatky na DVDRW.PS:jinak v práci je síť wiif kam by se musely připojit,jelikož si nejsem jist které z notesů mají zabodaované antény a mají pci mini slot musela by se kata při nejhorším strčit do PMCIA.
Jinak díky za případné tipy rady.Kdyby někdo věděl o lepších levných notesech nechť napíše.sobně by se mě líbyly notesy s 512Mb Ram. :wink:
Naposledy upravil(a) Luk dne stř 8. úno 2006, 11:50, celkem upraveno 1 x.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

resilo se to uz ve vice threadach, vitez?T23, IBM je nejlepsi , nechce se mi to znova rozepisovat, je to furt dokola, mas to v tech ostatnich threadech, HP je nekompatibilni a tezko opravitelnej shit a na DELL se to shani taky spatne, tyhle IBM tu ma tuna lidi , takze opravy jsou super, navic zkusenosti taky, precti si ty thready :wink:
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Jo já uvažoval nejvíc o IBMku ale chtěl sjem schválně slyšet i jiný názor.Protože Compaqy 410/600/610 jsou prý taky hodně kvalitní a odolné.
PS:ještě dotaz nevíš někde kde mají nějakou lepší variantu IBM T23 než mám já?
Nejlepší by bylo procesor přes 1GHz,Ramky nejlíp 512Mb, a disk v základu 30-60Gb nevíš o něčem?Jinak díky.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Luk píše:Jo já uvažoval nejvíc o IBMku ale chtěl sjem schválně slyšet i jiný názor.Protože Compaqy 410/600/610 jsou prý taky hodně kvalitní a odolné.
PS:ještě dotaz nevíš někde kde mají nějakou lepší variantu IBM T23 než mám já?
Nejlepší by bylo procesor přes 1GHz,Ramky nejlíp 512Mb, a disk v základu 30-60Gb nevíš o něčem?Jinak díky.
zkus klasiky www.importer.cz www.levnenotebooky.com (nebo jak to je :) , www.boxed.cz , kdyz si projedes tuhle sekci tak tam najdes spousty odkazu :wink:
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Jo tyto prodejce znám,koukal jseem.
IBM T23 mají jen n boxed zde uvedené konfiguraci.
Na importeru nic,maji tam jen Compaqy.Na levnenotebooky jen R30 a T20 pomalou a drahou,dal majíi Compaqy a Dell.
Škoda na levnenotebooky myvaly Tecry ty novejsi ted maji jen ty prehistoricke,skoda.

PS:to jsou jedni z nejznamejsich prodejcu,ktere znam a pripadne jsem doporucoal lidem,ale tam si nyní moc nevyberu.Celkově je takových to prodejců asi 5,těch většíc a známějších ale ty osttaní mají taky prd.
Jeden má taky Compaqy nebo drahé IBM T30 přes 19000kč i když jevýkonné a skvěle vybavené.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“